skip to Main Content

Induo AB har utsetts till SATEL Oy’s nya distributör på den svenska marknaden. Induo AB grundades nyligen av Björn Moberg, en av de tongivande personerna i den trådlösa branschen, och en person med över 10 års erfarenhet av radiomodem från SATEL.

SATEL växer med Induo

”Vi har sökt efter en ny distributör till den svenska marknaden ett tag, att vi får möjlighet att arbeta med Induo och Björn Moberg kommer att innebära en stor trygghet för våra existerande kunder i Sverige,” säger Aulis Törmä, marknadsdirektör på SATEL Oy. ”Induo och SATEL kommer att satsa hårt på den svenska marknaden och vi räknar med att det här blir en nystart i rätt riktning”.

SATEL Oy är en finsk tillverkare av produkter för trådlös datakommunikation i egna radionät. SATEL Oy har över 20 års erfarenhet av trådlösa produkter och deras radiomodem har levererats i 100 000-tal till den svenska marknaden i mer än 20 år.

Induo satsar på att redan från start ha ett tekniskt attraktivt och prismässigt intressant produktutbud kombinerat med en hög personlig service och ett engagemang utöver det vanliga. Ambitionen är att växa i lagom takt på den svenska marknaden. Verksamheten finansieras med egna medel och företaget ser med tilltro på framtiden. Målet är att inom tre år vara den ledande heltäckande leverantören av trådlös kommunikation till professionella användare. Företaget kommer att erbjuda lösningar som är långsiktigt hållbara, ur ett kvalitets- och miljöhänseende, och som har en vettig totalekonomi.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök