skip to Main Content
Induo presenterar Gecon Lite, en inbyggnadsmodul för övervakning, larm och fjärrstyrning via SMS. Gecon Lite är en OEM lösning konstruerad för integration i befintliga produkter, maskiner eller fordon. Dess in- och utgångar ger möjlighet att styra och övervaka processer, maskiner eller larmer från upp till åtta olika mobiltelefoner.

Gecon Lite är framtagen för applikationer som driftövervakning av fläktanläggningar, fastigheter eller pumpstationer eller i larmapplikationer för att skydda och övervaka egendom som fordon, containers eller fastigheter.Gecon Lite har fyra ingångar som kontaktar angivna mottagare i telefonboken när ingångens status förändras. Genom att varje ingång kan programmeras med individuella nummer eller grupper kontaktas bara berörda nummer, något som eliminerar onödiga larmmeddelanden. Varje ingång kan konfigureras som larmingång eller driftstörningsingång. Larmingångar kontaktar berörda nummer via SMS och genom att ringa ett vanligt samtal, driftstörningsingångar skickar SMS vid förändring och ett SMS vid återställning. Textinnehållet i SMS meddelandena kan programmeras med valfri text för varje enhet.

Förutom de fyra inbyggda ingångarna kan behöriga nummer styra en reläutgång via SMS. Reläet kan slås av eller på, alternativt ställas i ett växlande läge där reläutgången skiftar nivå i intervaller om 1 till 60 sekunder, användbart om man behöver påkalla någons uppmärksamhet. Det inbyggda reläet hanterar laster på upp till 0, 5 A vid 30 V.

Gecon har en inbyggd sabotagebrytare, monterad direkt på kretskortet, som larmar i det ögonblick någon öppnar kapslingen där produkten är monterad. Gecon har även en ingång för extern sabotagebrytare när man vill placera ytterligare en larmkontakt på platsen där produkten är monterad.

Gecon Lite har en integrerad dualband GSM modul (900/1800 MHz) som sköter kommunikationen med omvärlden. På kretskortet finns lysdioder som indikerar driftsstatus och tack vare en LED utgång kan man montera en extern statusdiod där den är lättare att se. Gecon spänningsmatas med 8-18 VDC och har yttermåtten 20 x 70 x 80 mm. Produkten har en SMA antennkontakt för anslutning av extern antenn. Antennkontakten möjliggör montering av antennen på utsidan av apparatskåpet, larmskåpet, fordonet eller fastigheten där produkten är installerad. Gecon Lite levereras med 1/2-vågsantenn.

Gecon Lite

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök