skip to Main Content
Induo lanserar ESIM264a, en produkt som möjliggör övervakning och styrning via SMS i mindre automationsapplikationer. ESIM264a byggs efter individuella behov men Induo menar att den ändå är ett konkurrenskraftigt alternativ till PLC-utrustning och tar sikte på mindre applikationer där PLC baserade system blir för kostsamma att installera.

Styrningspaket”ESIM264a passar de mindre, priskänsliga M2M applikationerna där det inte är lönsamt att installera en PLC för styrning och övervakning. Vår produkt kan hantera de mest grundläggande automationsapplikationerna som idag står oövervakade i brist på intressanta alternativ” menar Ulf Seijmer, marknadsansvarig och delägare Induo.

ESIM264a levereras som en komplett enhet med möjlighet att övervaka tolv funktioner och styra ytterligare tolv utgångar via SMS. Därtill kan den kompletteras med en temperatursensor som kan leverera realtidstemperatur samt larma om satta temperaturgränser passeras. ESIM264a kan hantera fem användare och är inbyggd i en IP65-klassad kapsling med inbyggt backupbatteri. Enheten levereras färdigkonfigurerad och behöver bara anslutas till 230 V. För att passa olika system sätter Induo ihop produkten baserat på varje kunds behov och levererar den idriftsättningsklar med kopplingsschema. ESIM264a har inbyggd GSM-enhet och fungerar med valfri operatör.

Produkten har utgått och ersatts avSMS-styrningspaket.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök