skip to Main Content

SATELLAR XTSATELLAR XT 5RC är ett digitalt radiomodem för nätverk med seriell eller IP-trafik, det är framtaget för att ge en tillförlitlig dataanslutning i tillämpningar som kräver stabilitet, hög tillgänglighet och lång räckvidd. Det nya 5 W radiomodemet från SATEL erbjuder låg latens och högre hastigheter än tidigare modeller.

SATELLAR XT 5RC är en länk som framförallt är framtagen för att erbjuda pålitlig dataöverföring i verksamhetskritiska applikationer. Radiomodemet kan monteras på DIN-skena och finns i modeller med eller utan display samt ett utförande som ren repeaterstation. SATELLAR 5 XT har såväl ethernetanslutning som seriell anslutning för RS-232, RS-485 och USB. Stöd för VLAN-stöd gör det lätt att integrera SATELLAR i mer komplex infrastruktur. För övervakning av radiolänkens kvalitet har radiomodemet stöd för både SNMP och SATELs egna driftövervakningsplattform SATEL NMS.

Det nya SATELLAR XT 5RC har viktiga egenskaper som redundant routing, VRRP, VLAN, QoS och brandvägg för extra säkerhet. Genom redundant routing och VRRP kan nätverkstrafiken automatiskt söka nya vägar vid störningar i den primära uppkopplingsvägen. Detta gör att radiomodemet kan erbjuda backupväg till en annan uppkoppling till exempel. Den nya konfigurationsprogramvaran NETCO, som samtidigt presenteras, är ett bra verktyg för att både designa och konfigurera radionät automatiskt.

Mer om radiomodemet

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök