skip to Main Content
Till ethernetradiomodemet SATELLAR släpps en ny mjukvaruversion som ger tillgång till ytterligare nätverksfunktioner. Tidigare kunde radiomodemet användas som router och i och med den nya mjukvaran ges även tillgång till bryggfunktioner. Detta gör att ett av marknadens flexiblaste radiomodem tillförs viktiga egenskaper som efterfrågats i såväl SCADA som Smart Grid-system.

Brygga för trådlös sammankoppling av nätverkRadiomodemet SATELLAR lanseras ny i en ny mjukvaruversion med stöd för nätverksuppkoppling som brygga. Det innebär att alla enheter kan vara i samma nät, så om man vill koppla samman pumpstationer, industrier, frånskiljarstationer eller vindkraftverk kan alla enheter vara på samma nätverk vilket varit en efterfrågad funktion.

Nu finns en mjukvaruuppdatering till radiomodemet för att få tillgång till funktionen, installationen sker via en dator eller genom att ett USB-minne ansluts till radiomodemet. Tidigare hade SATELLAR stöd för uppkoppling som router, en funktion som naturligtvis finns kvar, Fördelen med routrar är att de minskar trafiken i luften vilket ökar den upplevda hastigheten. I och med den nya mjukvaruversionen erbjuds med samma hårdvara såväl brygga som router, dessa kan dock inte blandas i samma nät utan man får välja en approach.

SATELLAR är ett ethernetradiomodem avsett för tillexmpel driftsövervakning, SCADA-system, vattenverk och reningsverk, processindustri och smart grid system. Radiomodemet finns i en 1 W-version och en 10 W-version, bägge utförandena erbjuder en rad anslutningsmöjligheter och pålitlighet utöver det vanliga.

SATELLAR radiomodem brygga

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök