skip to Main Content

Trådlös I/O nu även för MODBUS.

I-LINK är en signalomvandlare som ansluten till ett radiomodem kan överföra signaler trådlöst över kortare eller längre avstånd. I-LINK presenteras i en MODBUS kompatibel version. Därmed erbjuds en trådlös förlängning av signaler, från till exempel givare till överordnat styrsystem eller till en PLC. En I-LINK signalomvandlare kopplad till ett SATELLINE® radiomodem erbjuder möjligheten att överföra signaler över kortare eller längre avstånd beroende på vilket radiomodem som ansluts. I-LINK erbjuder i grunden fyra analoga in- och utgångar (I/O) samt två digitala I/O. Systemet är utbyggbart med expansionsmoduler i de applikationer som behöver fler I/O. Genom MODBUS kompatibiliteten kan I-LINK kopplas trådlöst mot överordnat styrsystem.

För den som så önskar finns två programvaror för styrning och övervakning tillgängliga till I-LINK. I-LINK PC, för de mest grundläggande behoven, samt PCPro som har avancerade inställningsmöjligheter och kan larma till jourpersonal via till exempel SMS eller e-post. Bägge programmen är kostnadsfria.

I-LINK kan kopplas till valfritt radiomodem i SATELLINE® serien. Kombinationen I-LINK och SATELLINE® radiomodem används bland annat för överföring av mätvärden, maskinövervakning, mätvärdesinsamling i el- och VA-applikationer, styrning av skyltar och larmanläggningar.

I/O för MODBUS

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök