skip to Main Content
Induo lanserar SATELLINE-EASy, en produkt för trådlös datakommunikation med kompakta yttermått, anpassad för dagens krav på korta leveranstider och global kompatibilitet.

SATELLINE-EASy, är bakåtkompatibel med SATELLINE-3AS, och täcker hela 70 MHz kanalområde vilket gör det till en trådlös lösning som genom programmering snabbt kan anpassas för olika marknaders krav.

”SATELLINE-3AS är en produkt som använts för att bygga stora och avancerade datakommunikationsnät över hela världen. Produkterna används som trådlös kommunikationslänk i krävande system. Som exempel kan nämnas att trygga människors el- och vattenförsörjning, styrning av elnätet eller övervakning av landningsljus på flygplatser. SATELLINE-3AS används även för realtidsöverföring från snabbgående fordon i några av världens snabbaste bil- och båttävlingar. Att ta fram en produkt som bygger vidare på denna högpresterande plattform är naturligtvis inte lätt, ändå har SATEL i och med det nya radiomodemet SATELLINE-EASy flyttat fram gränserna ytterligare” säger Ulf Seijmer, Creative Director och marknadsansvarig på Induo.

SATELLINE-EASy lätt att lagerhålla och lätt att använda på olika marknader där olika frekvenser nyttjas. Med SATELLINE-EASy kan en och samma modell täcka från 403 till 473 MHz, vilka frekvenser radiomodemet skall brukas på är en inställningsfråga. Eftersom SATELLINE-EASy finns i ett utförande med display och tryckknappar finns även möjligheter till omprogrammeringar i fält. Det nya radiomodemet kan sända på en frekvens och ta emot på en annan frekvens.

SATELLINE-EASy är avsedd för 6-30 V spänningsmatning och är strömsnålare vid mottagning än föregångaren SATELLINE-3AS. Radiomodemet är kompatibelt med SATELLINE-3AS serien.

SATELLINE-EASy

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök