skip to Main Content
Induo Wireless presenterar en serie trådlösa tillvalsprodukter till den GSM baserade larm- och fjärrstyrningsenheten ESIM264. De nya trådlösa produkterna kan användas för larmövervakning och fjärrstyrning via SMS och gör att ett lokalt, trådlöst nät kan byggas för att länka ihop funktioner i en eller flera fastigheter lokalt.

Larm kan användas som värmestyrning

ESIM264 kan användas både som larmcentral och värmestyrning i det smarta hemmet. Med de nya trådlösa tillvalsprodukterna minimeras behovet av kabeldragning. När en sensor aktiverats skickas informationen lokalt direkt till ESIM264 som sedan skickar larmet vidare via SMS till behöriga användare. Det går även att fjärrstyra klientenheterna på distans via SMS. Kommunikationen sker då i omvänd riktning, en utgång kan påverkas lokalt i en trådlös klient genom att ett SMS skickats från en behörig användares mobiltelefon.

Systemets kommunikation hanteras av tillvalskortet ESIM Accesspunkt 868 som installeras direkt på ESIM264. Kortet kan hantera upp till 16 stycken trådlösa ESIM klienter. Dessa klienter kan vara antingen EWP1 rörelsedetektor med inbyggd batteridrift, eller en trådlös klient med två in- och utgångar. Till det senare kortet kan valfria larmgivare anslutas och två utgångar kan styras på distans från behöriga användares mobiltelefoner. Därmed kan till exempel bastuaggregatet i friliggande fastighet startas genom en kombination av SMS och lokal trådlös kommunikation. Tack vare styrningen via SMS kan användaren styra utgången från i princip alla platser som har GSM täckning.

Räckvidden på det trådlösa nätet är cirka 30 meter inomhus och 150 meter utomhus. Kommunikationen mellan enheterna sker på det licensfria 868 MHz bandet. Upp till 16 klienter kan hanteras av varje accesspunkt. Accesspunktskorten kan eftermonteras på tidigare levererade ESIM264-enheter.

ESIM264

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök