skip to Main Content
Många av Sveriges kommuner har trådlös teknik för driftövervakning och styrning av sina VA-nät. SATEL radiomodem finns installerade i hundratals VA-tillämpningar i Norden, och med tanke på att radiomodemen funnits på marknaden i snart 20 år finns det driftövervakningsnät som uppgraderas med ny teknik.

Uppgradera äldre nät utan att förlora tidigare investering

Induo erbjuder i samarbete med radiomodemstillverkaren SATEL Oy ett system för att uppgradera radiomodemsnät. Systemet, kallat SATEL buy-back, erbjuder alla ägare av radiomodemsnät, oavsett fabrikat, att till ett subventionerat pris få tillgång till den senaste radiomodemstekniken från SATEL i sina nät.

”Vår erfarenhet är att många användare vill uppgradera sin befintliga hårdvara till den senaste tekniken i sina nät. En uppgradering som bland annat ger tillgång till central nätövervakning vilket minimerar resande, bra för ekonomin och miljön. Då detta i många fall inte är tekniskt möjligt att implementera i gamla modem erbjuder vi nu nätägare en subvention för att komma igång med nästa generation radiomodem” säger Björn Moberg på Induo.

Induo erbjuder kunder som redan använder radiomodem, oavsett märke, att via återköpssystemet Buy Back byta ut äldre hårdvara till nya radiomodem med de senaste funktionerna. Av hänsyn till omvärlden kommer alla returnerade modem att återvinnas på ett miljöförnuftigt sätt. Induo kommer dessutom att avsätta 25 kr per returnerat modem, pengar som i slutet av året kommer att användas till att köpa utsläppsrätter.

SATEL Oy är ett finskt företag som utvecklar och tillverkar radiomodem. SATEL Oy, som är ISO 14001 certifierade, ansvarar för på miljövänligaste sätt återvinna radiomodemen som återlämnas och att de radiomodem som nytillverkas, tillverkas på ett miljöhänsynstagande sätt.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök