skip to Main Content
Uppdaterade versioner av radiolänken RADWIN 5000 presenteras av Induo. En ny basstation erbjuder möjligheter till utökat antal understationer i systemet samtidigt som en ny instegsmodell presenteras.

Understationer och basstationerDen nya versionen av basstationen kan hantera 32 understationer. Basstationen kan hantera upp till 200 Mbit/s hastighet där var och en av understationerna kan tilldelas kapacitet dynamiskt efter de behov som finns vid varje station.

Ny understation för radiolänk

Samtidigt lanseras en ny understation, HSU 505, som är en kompakt enhet avsedd för montering utomhus. HSU 505 är inrymd i en robust IP67 klassad kapsling och levereras i modeller med inbyggd antenn eller för extern antenn, det rekommenderade marknadspriset är från 2 800 kr för modellen med inbyggd antenn. HSU 505 finns tillgänlig i frekvensbandet 5,3- 5,8 GHz och hanterar hastigheter på upp till 5 Mbit/s.

RADWINs radiolänkar använder ett proprietärt radioprotokoll, inte ens på 2,4 GHz används wifi-kompatibla protokoll. RADWINs länkar är avsedda för professionella nät och kan möta högt ställda krav på robusthet, säkerhet och låg latens. Som jämförelse har RADWINs länkar 4-10 ms latens medan wifi har 30-100 ms. Tack vare att RADWINs radiolänkar fungerar utan fri sikt i stadsmiljö kan de med fördel användas i system för videoövervakning eller för att länka samman basstationer i 3G/4G nätverk.

Vattentäta länkar når fler

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök