skip to Main Content

Wifilänk för utomhusbrukCerio OW-215N2-X är en robust wifi-länk anpassad för utomhusbruk och svenskt klimat, den har inbyggt värmeelement för att klara de kallaste vinternätterna och en IP68-kapsling för att överleva höstrusk. Genom god värmeavledning med kapsling i aluminium med kylflänsar klarar den även extrem sommarvärme. OW-215N2-X kan användas som brygga, som repeater och som accesspunkt.

Wifi med kraftfull antenn

OW-215N2-X har inbyggd 15 dBi-antenn och den kommunicerar på 5 GHz med en hastighet på upp till 300 Mbit/s. Cerio OW-215N2-X är testad för temperaturer mellan -25° C till +60° C och den har även ett inbyggt åskskydd (upp till 15kV ESD). Den kompakta länken kan monteras på vägg eller antennmast och den spänningsmatas via nätverkskabeln genom Power over Ethernet (PoE). Installation underlättas genom enkel konfiguration och signalstyrkeindikering med tre lysdioder på enhetens undersida.

Cerio OW-215N2-X är kompakt men konstruerad av tåliga material som plast och aluminium, den kombinerar bra prestanda med pålitlig uppkoppling till ett rimligt pris. Cerio OW-215N2-X är kompatibel med Wifi-enheter som stödjer IEEE 802.11 na/a och har en rad nätverksfunktioner för uppbyggnad av avancerade nätverk.

Mer information

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök