skip to Main Content

Induo Wireless presenterar radiomodulen XDM2510H från RFM, baserad på WirelessHART standarden IEC62591. Produkten är utvecklad av RFM och är ett välkommet tillägg till Induos produktportfölj av RF moduler.

Wireless Hart hjärtat i lösningen

Radiomodulen bygger på Dust Networks ® IA-510 WirelessHART ® och underlättar integrationen av WirelessHART i allehanda industriella applikationer, framförallt trådlösa sensornätverk, WSN. WirelessHART har ett starkt fäste inom bland annat processautomation, eftersom den möjliggör att batteridrivna sensorer kan placeras på svårtillgängliga platser med en mycket hög pålitlighet i överföringen.

”Med den nya modulen blir det lättare för systemleverantörer eller tillverkare oavsett storlek att integrera WirelessHART i en befintlig lösning på ett snabb, enkelt och ekonomiskt sätt. Vår övertygelse är att WirelessHART kan erbjuda hög pålitlighet även i de mycket tuffa industriella miljöer där den kommer att monteras och användas” säger Mikael Flodström, Försäljningschef på Induo.

”RFM har en utmärkt förmåga att integrera Dust Networks teknik i förcertifierade moduler”, säger Brenda Glaze, Vice President Sales and Marketing på Dust Networks. ”Deras modulplattform gör det enkelt för konstruktörer att integrera WirelessHART i slutprodukter, vilket ytterligare utökar tillgängligheten för WirelessHART lösningar globalt.”

XDM2510H modulen ger tillgång till en seriell port för anslutning av sensorer och en RF-kontakt för antennanslutning. Konstruktionen minimerar behovet av RF teknik hos OEM-tillverkare, och med XDM2510H modulen certifierad i USA, Kanada och Europa, krävs ingen ytterligare sluttestning av OEM slutprodukterna. RFM har även en gateway, XG2510HE som möjliggör uppkoppling antingen lokalt eller med access via internet.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök