skip to Main Content

Vår fjärrsupport hjälper dig med inställningar, förklarar funktioner och ger tips för att komma igång. Supporten täcker bara produkter beställda direkt från oss, och kan bara beställas av det företag står som beställare. För att boka fjärrsupport måste du betala för den supporttid du önskar, vi har 30 minuters eller 60 minuters sessioner tillgängliga. När den är betald så får du ut ett mail från vår supportpersonal med förslag på bokning av tid.

Fjärrsupport av vår hårdvara

Supporten äger rum via fjärruppkoppling via Teamviewer och Microsoft teams. För att utnyttja din tid maximalt måste du vara förberedd med en internetuppkopplad dator med Teamviewer igång samt vara redo att förmedla ditt Teamviwer ID och lösenord. Produkten måste naturligtvis vara uppkopplad till datorn och eventuella program som hör till produkten vara installerade.

Vårt mål är att hitta en lösning för dig, men vi tar inget ansvar för att du efter samtalet kommer ha en fungerande produkt eller lösning.

Vad vår support inte omfattar

För hjälp med inställningar av periferiutrustning som du kopplar till våra enheter (andra nätverksenheter, datorer, PLC-utrustningar, givare mm) lämnas normalt inte support.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök