skip to Main Content
I våra kunskapsguider om 4G och 5G routrar lär vi dig mer om olika inställningar, specialknep och hur du kommer igång med din router

Guider om 4G och 5G routrar

I våra kunskapsguider lär vi dig mer om hur du kommer igång med din router, vilka möjligheter som finns att installera ytterligare funktioner med mera. Här hittar du alla våra kunskapsguider om våra mobilroutrar samlade på ett och samma ställe!

Prestanda

Router långsammare än smartphone?

Att jämföra en routers prestanda med en smartphone är något vi hör ibland och prestanda på telefonen kommer alltid att vara något bättre på telefonen än routern, låt oss förklara varför!
LÄS MER!
Mobilt Bredband

Rätt mobilt bredbandsrouter

Mobilt bredband gör det möjligt att koppla upp fasta och mobila verksamheter till internet. Här är tipsen för att välja rätt mobilt bredbandsrouter
LÄS MER!
5g Router Med Sim-kort

Checklista för köp av 5g router med sim kort

Dags att investera i en 5G router med inbyggt sim kort? Vi har listat vad du bör tänka på innan du bestämmer dig för köp, framförallt varför du skall satsa på en rejäl router och inte en väldesignad konsumentprodukt.
LÄS MER!
5g-router Med Extern Antenn

5G router med extern antenn -din bästa checklista!

Söker du en 5G router med extern antenn? Vi har sammanfattat allt du bör veta för att installera korrekt i en omfattande guide. Läs mer här!
LÄS MER!
5g-router Företag

5G router för företag

Installera en 5G router för företaget? Utforska varför 5G-routrar är det självklara valet för företag med framtidsanda. 5G ger en pålitlig, snabb och säker uppkoppling som matchar ditt företags specifika behov.
LÄS MER!
4G Routers Med Dubbla Sim Kort

4G router dubbla SIM-kort

Dubbla SIM-kort är perfekt när du vill växla mellan två operatörer eller ha högre säkerhet. Här hittar du allt du behöver veta om 4G router med dubbla SIM!
LÄS MER!
4G Routers För Digital Signage

4G router för digital signage

Installera en router eller SIM-kort i en digital skylt? Vi har den kompletta guiden till 4G routrar i digital signageinstallationer.
LÄS MER!
4G Routers För Företag

4G router för företag

Installera en 4G router för företaget? Oavsett om du bedriver verksamhet i fordon, driver butik eller har kontor utan fiber har vi en lösning!
LÄS MER!
4G Routers För Telia

4G router för Telia

Köpa 4G router för Telias nät? Oavsett om du bedriver verksamhet i fordon, driver butik eller har kontor utan fiber har vi en lösning!
LÄS MER!

4G/5G router för SCADA och infrastruktur

Vad skall man täcka in vid installation av 4G/5G-routers i krävande tillämpningar som Scada, VA eller elnät? I vår guide ger vi dig praktiska tips för att lyckas med din installation.
LÄS MER!
  • Alla produkter
  • Kunskapsguide Advantech
  • Kunskapsguide Teltonika

User apps / User modules till Advantech router

Advantechs routrar bygger i grunden på Linux och dessa routrar kan förses med en rad olika mjukvarumoduler som ger utökade funktioner.

12v matning router

Teltonika 12 V matning

Många av Teltonikas routrar kan matas från 12 V eller 24 V, exempelvis då de monteras i fordon. Så här gör du när du vill använda routern med 12 V.

PPPoE med Advantechs routers

Anslut befintlig en anläggning, PLC eller PC till internet med hjälp av PPPoE Bridge mode som stöds av de flesta av Advantechs routrar.

poe power over ethernet icon

PoE-inkoppling Teltonika router

De flesta av Teltonikas routrar klarar passiv PoE-matning via nätverksporten, i denna guide berättar vi hur du skall koppla och hur det fungerar!

poe power over ethernet icon

PoE i Advantech SmartFlex v3 router

Advantech Smartflex och SmartMotion LTE routrar har stöd för Power over Ethernet. Tack vare detta kan du antingen driva en nätverkskamera eller spänningsmata routern via ethernet.

Montera expansionskort i Conel router

Montera expansionskort i Conels routrar i v2-utförande. Så här går det till steg för steg när du monterar expansionskort eller expansionsmoduler i Advantech B+B SmartWorx routrar i v2-utförande.

LR77 router med GPS från Advantech

En inbyggd GPS i LR77v2 i fullversion gör det möjligt att avgöra ett objekts position och rapportera det vidare. I vår översikt sammanfattar vi vad du behöver för positionering.

olika typer av i/o

I/O via 4G med LTE router LR77 v2

Att överföra seriell data eller I/O-signaler går snabbt när 4G är bärare av informationen. Vi har testat I/O punkt till punkt över 4G med Advantech LR77 v2 LTE routerKunskapsguide Advantech.

Expansionsportar SmartFlex/SmartMotion

Advantech SmartFlex/SmartMotion router har en rad olika tillval vid leverans som RS-232, RS-485 och extra ethernetportar.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök