skip to Main Content
Många av Teltonikas routrar kan matas från 12 V eller 24 V, exempelvis då de monteras i fordon. Teltonikas routrar levereras med nätaggregat och det finns olika metoder för spänningsmatning via 12 V.

Tre metoder för 12V matning av Teltonikas routrar

Teltonikas routrar matas via 9-30 V vilket gör att du kan mata dem både med 12 V och 24 V, dessa tre varianter finns tillgängliga.

Alternativ 1 via Cigarett-uttag

Som tillbehör finns en kabel med kontakt som passar i Cigarettändaruttag med 1,5 m kablage. Denna kabel passar direkt i routerns uttag och är det snabbaste sättet att koppla in den i bilen (dock så är det inte avsett för en fast installation, utan snarare om du behöver ta ur routern ur bilen ibland).

Alternativ 2 via extrakablage

Vi har även en kabel med fyra ledare ut som är bra för fast installation. Du ansluter +12 V och GND till fordonets matning via en säkring, då kan du styra exempelvis en fast installerad router via fordonets tändning. Vissa routrar kan använda en av de andra ledarna för att tidsstyra routern, så att om du deaktiverar tändningen är routern ändå igång i exempelvis 15 minuter innan den stänger av.

Alternativ 3 använd vad du fick

I leveranser av Teltonikas routrar medföljer normalt nätaggregat. Använder du inte den nätdelen så kan du klippa av den kabeln och ansluta enligt alternativ 2 ovan (dock får du bara en kabel med två ledare då). En liten obs bara, det är inte jättebra för miljön att kassera nya nätaggregat, så för dig med större volymer, hör med oss först så kan vi ofta sätta ihop ett paket som passar ditt behov, så sparar vi kanske inte så mycket kostnader, men vi sparar på miljön.

 • Nätaggregat Teltonika RUT 200/800/900-serien

  Nätaggregat Teltonika RUT 200/800/900-serien

  Nätaggregat till Teltonika RUT 800/900-serien med snabbkoppling av Molex-typ som passar direkt i routerns spänningsmatningskontakt. En originalprodukt från Teltonika.
  59,00kr Ex.moms
 • Spänningskabel Teltonika RUT2xx/9xx

  Spänningskabel Teltonika RUT2xx/9xx

  Fordonskabel för spänningsmatning Teltonika RUT2XX/9XX samt routrar i RUTX-serien upp till 2A förbrukning. Kabeln är avsedd för spänningsmatning av router i fordon, med Molexkontakt.
  97,00kr Ex.moms
 • Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömkabel Teltonika PR2FK20M

  Strömmatningskabel till Teltonikas routrar och andra enheter. Med 4-fyrpolig molexkontakt, 2 m spänningsmatningskabel med fyra ledare och skruvplint/sockerbit.
  98,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök