skip to Main Content

Kom igång

Vi arbetar för att det skall vara lätt att komma igång med de produkter du hittar i vårt sortiment. Därför tar vi löpande fram såväl steg-för-steg instruktioner som videoinstruktioner.

Kom igång snabbare och enklare

Målet är att du genom våra steg för steg instruktioner skall kunna bekanta dig med våra produkter innan köp likaväl som lättare komma igång med våra lösningar efter att du fått din leverans.

Teltonika RUT950

Komigång med RUT950Kom igång med RUT950-serien från Teltonika. Vi går igenom installation av SIM-kort samt grundkonfiguration av routern.

Komigång RUT950

Teltonika RUT240

RUT240 kom igångKom igång med RUT240 router från Teltonika. Vi går igenom hur du konfigurerar din dator, router och ansluter trådlöst.

Komigång RUT240

Teltonika RUT955

Komigång med RUT955Kom igång med RUT955 router från Teltonika. Vi går igenom hur du ansluter SIM-kort, konfigurerar dator, router och ansluter trådlöst.

Komigång RUT240

Kom igång Advantech router

Conel LR77 v2 BG/FGKomigång med Advantech routrar och konfigurera routern. Routern hette tidigare Conel och BB SmartWorx men oavsett vilken modell av router du har så ser de första stegen identiska ut.

Komigång Conel

Fyll på datamängd

Fyll på datamängd automatisktOm du ofta råkar ut för att din datamängd tar slut kan Conel-routern automatiskt skicka påfyllnings-SMS åt dig! Med hjälp av ett script går detta lätt att automatisera.

Fyll på datamängd i router

I/O-port GSM modem

Maestro M100 3GMaestro M100 2G har en I/O-port som kan konfigureras som analog eller digital ingång eller digital utgång. Funktionen styrs av hur modemet ställs in.

I/O-port Maestro

Konfiguation Maestro 100 GSM-modem

Maestro M100 2gKonfiguration av Maestro 100 och Maestro Heritage, kom igång med Maestro GSM-modem.

Konfiguration Maestro

Uppdatera firmare Maestro 111

maestro 110 GSM-modemDenna guide är skriven för dig som vill uppdatera Maestro M111 till en mjukvaruversion som kan låsa hastighet och paritet.

Mjukvara Maestro

I/O via ethernet med ELAN3

Styr och övervaka I/O via ethernetELAN3 gör det möjligt att styra I/O via ethernet. I vårt exempel visar vi hur du kommer igång med ELAN3 och kopplar in ett externt relä för att styra en större last.

Komigång ELAN3

Reläkort ESIM

Reläkort ESIMEW1 och EW1B är trådlösa expansionskort till ESIM364. Dessa kan styras via SMS via lokalt trådlöst nät. Koppla in externa reläer och styr en större last.

Reläkort

Reläinkoppling ESIM022

Trådlöst larm i plastkapslingKoppla in ett externt relä till ESIM022 för att erhålla en mycket kostnadseffektiv relästyrning för GSM. Vi visar hur du kopplar in relä för att styra en extern last.

Relä ESIM022

Uppdatera firmware ESIM

ESIM364 gsm larm och sms-styrningSteg för steg instruktion hur du uppgraderar din ESIM364 med ny firmwareversion.

Firmware ESIM

Reläinkoppling ESIM-264 och ESIM-364

ESIM364 gsm larm och sms-styrningKoppla in externa reläer till ESIM364 för styrning av större laster via SMS, app eller web.

Reläinkoppling ESIM

Konfiguration av ESIM-110, -251 och -364

Komigång med ESIMAtt komma igång med ESIM-produkterna är egentligen ganska enkelt, det behövs för de flesta av dessa produkter endast fem SMS för att komma igång.

Komigång ESIM

Reläinkoppling ESIM252

Koppla reläer till ESIM251ESIM252 kan styra laster på upp till 1A vid 24 VDC, vill du styra större laster måste du komplettera med ett relä.

Reläinkoppling ESIM252

Reläinkoppling ESIM120/ESIM320

Styr relä via GSM som sms eller samtalESIM120 och ESIM320 är produkter som används för fjärrstyrning av grindar och bommar. ESIM120 och ESIM320 behöver ibland kompletteras med ett externt relä, så här går du tillväga för att koppla in ett relä till enheten.

Relä till ESIM120/320

Spara configfil Eldes

Koppla reläer till ESIM251De allra flesta av produkterna från Eldes kan konfigureras via ett konfigurationsprogram, behöver du support kan du skicka en cfg-fil till oss, gör så här!

Configfil ESIM

Komigång med Wzzard

Wzzrd nodKom igång med Wzzard-sensornoder och verifiera att noderna kopplar upp sig mot din Gateway innan du skickar data via MQTT.

Kom igång med Wzzard

Back To Top
×Close search
Sök