skip to Main Content

vrrp-router

Vi arbetar för att det skall vara lätt att komma igång med de produkter du hittar i vårt sortiment, till exempel våra routrar och modem. Därför tar vi löpande fram såväl steg-för-steg instruktioner, fördjupande inlägg som tester, guider och videoinstruktioner.

Kom igång snabbare och enklare med routrar och modem

Målet är att du genom våra steg för steg instruktioner skall kunna bekanta dig med våra produkter innan köp likaväl som lättare komma igång med våra lösningar efter att du fått din leverans.

maestro 110 GSM-modem

Uppdatera Maestro M111 mjukvara

Denna guide är skriven för dig som vill uppdatera Maestro M111 till en mjukvaruversion som kan låsa hastighet och paritet.

Komigång med RUT950

Konfiguration av Teltonika RUT950/RUT951

Kom igång med RUT950/RUT951 4G router från Teltonika. Vi går igenom installation av SIM-kort samt grundkonfiguration av routern.

Komigång med RUTX09

Komigång med Teltonika RUTX-serien

Kom igång med RUT950 4G router från Teltonika. Vi går igenom installation av SIM-kort samt grundkonfiguration av routern.

Komigång med RUT955

Komigång med Teltonika RUT955 och RUT956

Teltonika RUT955/RUT956 är kompetenta routrar för 4G, så här kommer du igång med dessa routrar! Vi går igenom allt från installation av SIM-kort till konfiguration av routern.

Komigång med RUT240/RUT241

Teltonika RUT240 och RUT241 är kompakta routrar för 4G, så här kommer du igång med dessa routrar! Vi går igenom allt från installation av SIM-kort till konfiguration av routern.

Snabb industriell router

Komigång med Conel routrar

Konfigurera Conel router, oavsett vilken modell av router du har så ser de första stegen identiska ut.

en2000 kom-igång

Kom igång med EN2000

Kom igång med EN-2000 router från Encore Networks. Vi går igenom hur du konfigurerar din dator, router och ställer in routern för din operatör.

Maestro M100 2g

I/O-port Maestro M1002G

Maestro M100 2G har en I/O-port som kan konfigureras som analog eller digital ingång eller digital utgång. Funktionen styrs av hur modemet ställs in.

Öka datamängd i router med script

Fyll på datamängd i router automatiskt

Om du ofta råkar ut för att din datamängd tar slut kan Conel-routern automatiskt skicka påfyllnings-SMS åt dig! Med hjälp av ett script går detta lätt att automatisera.

Om du vill ha tips om allt från hur 5G och underliggande standarder fungerar eller vad de olika ”signalstyrkeplupparna” på telefonen betyder, då har vi en hel sektion dedikerad till just mobilnäten. Om du istället vill veta mer om VRRP, PoE eller annat relaterat till 4G och 5G routrar, följ länken nedan och dyk vidare i ämnet.

Läs mer i våra guider

Om du har ytterligare frågor som inte besvaras av våra guider så kan du kontakta vår support som hjälper dig innan och efter köp via vår supportportal. Du kan även boka support-tid mot en tillkommande avgift om du behöver ytterligare hjälp.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök