skip to Main Content
Fuktkoll utomhus innehåller en sensor som ansluts till mobilnäten och drivs med ett laddningsbart batteri. Enheten kan även användas fast ansluten till ström om du inte vill ladda vid behov.
Steg 1: Packa upp paketet

Första steget är att du packar upp din sensorenhet märkt AKKR8. I paketet hittar du nätaggregat, fyra skruvar för att montera fast locket på produkten samt själva enheten då förstås.

Enheten har ett inbyggt batteri som måste anslutas före första användning. Lägg enheten med baksidan på kapslingen ned mot ett bord.

koppla in batteri

Lyft upp plastlockets framsida. Var försiktig när du lyfter så att du inte lossar kabeln till antennen.
Steg 2: Anslut batteri
På toppen av kretskortet skjuter du in batterikabeln i dess kontakt om den inte redan är ansluten, se illustrationen nedan och rätt position för batteri. Observera att den röda kabeln går till vänster och den svarta kabeln till höger.

Anslut batteri

Starta enheten genom att ändra positionen på brytaren på kortet till det vänstra läget (se På/av på bilden ovan).
Steg 3: Montera ihop
Lägg tillbaka locket och se till att du inte klämmer antennkabeln.
1 montera locket
2 montera sidor
3 monterade sidor
montera undersidan
montera undersidans skruvar
Steg 4: Ladda batteri
Eftersom paketet innehåller ett laddningsbart batteri bör batteriet laddas i enheten. Detta tar normalt 12-48 timmar beroende på hur urladdat batteriet är. För att ladda batteriet så ansluter du medföljande 5V strömmatning till M12-kontakten på enhetens kortsida.Om du istället vill strömförsörja med solcell kan du ansluta en 5V solcell till denna kontakt.
Steg 5: Anslut till plattformen

På enhetens undersida finns en QR-kod, scanna den med din mobiltelefon och du kommer direkt till aktiveringen av plattformen.

När batteriet behöver laddas kommer enheten att visa det med en orange LED, när du ser den lysa behöver enhetens batteri laddas men eftersom enheten är inrymd i en tät kapsling så är det bättre att se detta via plattformen. Laddning tar ett par timmar och under den tiden lyser led-en konstant. När enheten har tillräckligt med laddning för att starta upp kommer den att göra det, men låt laddaren sitta i tills batteriet är fullt laddat. I ditt konto på mydevices.cloud kan du se aktuell laddningsnivå. Här kan du även sätta upp en epostavisering när batteriet behöver laddas.

Om du har ytterligare frågor, kontakta vår support:

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök