skip to Main Content

ring- med sc-volte

Enheten kan hantera två larmingångar samt telefoni. Det är ett kompakt kort som ansluts till din PC för konfiguration. När du får din leverans så scannar du bara QR-koden på enheten så kommer du att hitta alla tillverkarens dokument. Här skall vi gå igenom några snabba tips för att komma igång med enheten.
Steg 1: starta programmet

För att kunna programmera enheten måste du starta programmet som finns lagrat på enheten. Anslut en USB kabel mellan enheten och datorn, då dyker följande ruta upp, programmet är det som heter SecureCom_GSM_setup, starta det.
Starta programmet

Steg 2: larmmottagare

spara
Skriv in numren som ska ta emot larm, när du kryssar i C så ringer enheten upp numret, kryss under S gör att enheten skickar sms. Glöm inte att spara till enheten, det gör du med symbolen till höger.

Till höger om denna står det PASS, denna gör att du skapar ett lösen för att nå menyn. OBS! om du glömmer lösenordet så måste återställning ske hos fabrik.

Steg 3: Ringa samtal

Ställ in enheten för att ringa samtal via VoLTE genom att ange transparent mode. Fungerar inte det så testa Standalone. Om ingendera fungerar så kontaktar du vår support.
Ställ in för samtal

Steg 4: Övriga inställningar

Övriga inställningar hittar du i manualen, eller så läser du dig till vad som står i konfigurationsprogrammet så går det säkert bra.

Ringa olika nummer

Skulle du ha ytterligare frågor så kontakta vår support, vi svarar löpande på frågor via vår helpdesk. Om du har frågor innan köp så slå oss en signal på 08-6594300 eller kontakta oss via chatten eller kontaktformuläret längst ned på sidan.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök