skip to Main Content

De allra flesta av produkterna från Eldes kan konfigureras via ett konfigurationsprogram, detta program kan kommunicera lokalt via USB samt även över GSM-nätet via GPRS. Detta gäller även larmpaketen M, L samt XL i Induo Home samt värmestyrningspaketet som bygger på ESIM-364. Genom att skicka ett enkelt SMS till din enhet kan du konfigurera den på distans. Du kan ändra så gott som samtliga inställningar, lägga till användare, läsa av fältstyrka och batteristyrka till dina trådlösa enheter med mera.

Konfigurera larmet

Konfigurationsprogrammet är ett användbart verktyg, även för oss som ger support för Eldes produkter. Ibland blir vi kontaktade med frågor om funktionerna i produkten, kanske användaren undrar om allt är rätt inställt eller har kört fast, då kan det enklaste vara att du skickar oss en konfigurationsfil med dina inställningar, gå till väga så här :

Hjälp supporten, spara din config-fil

1. Installera Eldes konfigurationsprogram som du kan hämta här. Om programmet ber dig uppdatera vid första uppstart så gör det.
2. Anslut din ESIM-produkt till en dator via USB, starta programmet.
Eldes konfigurationsprogram
3. Klicka på ”USB-connection” och följande fönster öppnas:
Larmpaket konfiguration huvudmeny
4. Under Files väljer du Save Config As…
Spara konfigurationsfil
5. Döp och spara din fil, viktigt att du får med filändelsen .cfg. Maila in filen tillsammans med ditt supportärende genom formuläret nedan.

  • Skriv en utförlig felbeskrivning nedan där du med 3-4 meningar, beskriver vad du upplever. Om information saknas kommer vår support att behöva kontakta dig för mer information och reparationstiden blir automatiskt längre. Många problem är relaterade till SIM-kort och täckning. Upplever du problem med uppkoppling kontrollera att PIN-koden är avstängd och att SIM-kortet fungerar i annan enhet. Om problem kvarstår, lista vilken operatör du använder. Beskriv hur problemen uppstått och gärna om du har erfarenhet av denna produkt sedan tidigare.
  • Max filstorlek: 40 MB.
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök