skip to Main Content
Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna, under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

Snabbguider i videoformat

Komigång med EN-2000

EN2000 utan wifiVi går igenom hur EN-2000 fungerar och hur du gör grundinställningar av routern.

Komigång med EN-2000

Komigång med Encloud

Encore EncloudVi går igenom hur övervaknings- och konfigurationsprogrammet Encloud är uppbyggt och hur du kan konfigurera olika saker i programmet.

Komigång med Encloud

Komigång med Conels routrar

SmartFlex RoutrarVi går igenom grundkonfiguration av Conel B+B SmartWorx routrar, filmen fokuserar på hur du går till väga för att grundinställa din router.

Komigång med Conel

Uppdatera firmware

Conel LR77 v2 BG/FGUppdatera firmware i Conel och B+B SmartWorx routrar är något vi varmt rekommenderar, så här gör du för att uppdatera firmware i din router, vi går igenom steg för steg hur du uppdaterar till senaste mjukvaruversion.

Uppdatera firmware

LR77v2 ruggad router

Installera user module

User modules för Conel B+B SmartWorx routrar ger en rad olika funktioner som ofta är helt kostnadsfria. Dessa användarmoduler är lätta att installera med hjälp av en webläsare.

User modules

Conel LR77 v2 Libratum

Stabilare uppkoppling

Lär dig mer om hur du kan maximera din uppkoppling med våra routrar från Advantech B+B SmartWorx. Vi går igenom några enkla tips för att din uppkoppling ska vara så stabil som möjligt.

Stabilare uppkoppling

RUT950

teltonika rut950 nätverksportarLär di