skip to Main Content

advantech b+b smartworx logo

Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på. Just denna sida avhandlar produkter från Advantech, tidigare Conel och B+B SmartWorx.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna. På vår websida hittar du även under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

Komigång med Advantechs routrar

SmartFlex RoutrarVi går igenom grundkonfiguration av Advantechs routrar, filmen fokuserar på hur du går till väga för att grundinställa din router.

Komigång

Uppdatera firmware

Conel LR77 v2 BG/FGUppdatera firmware i Advantechs routrar är något vi varmt rekommenderar, så här gör du för att uppdatera firmware i din router, vi går igenom steg för steg hur du uppdaterar till senaste mjukvaruversion.

Uppdatera firmware


LR77v2 ruggad router

Installera user module

User modules för Advantechs routrar ger en rad olika funktioner som ofta är helt kostnadsfria. Dessa användarmoduler är lätta att installera med hjälp av en webläsare.

User modules

Conel LR77 v2 Libratum

Stabilare uppkoppling

Lär dig mer om hur du kan maximera din uppkoppling med våra routrar från Advantech B+B SmartWorx. Vi går igenom några enkla tips för att din uppkoppling ska vara så stabil som möjligt.

Stabilare uppkoppling

Om du vill ha tips om allt från hur 4G/5G fungerar eller vad de olika ”signalstyrkeplupparna” på telefonen betyder, då har vi en hel sektion med kunskapstips dedikerade till just mobilnäten. Om du istället vill veta mer om VRRP, PoE eller annat som är generellt relaterat till 4G och 5G routrar, följ länken nedan och dyk vidare i ämnet.

Läs mer i våra guider

Om du har ytterligare frågor som inte besvaras av våra guider så kan du kontakta vår support som hjälper dig innan och efter köp via vår supportportal. Du kan även boka support-tid mot en tillkommande avgift om du behöver ytterligare hjälp.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök