skip to Main Content

Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på. Just denna sida avhandlar produkter från SATEL.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna. På vår websida hittar du även under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

SATELLAR 10 W-version

10w radiomodem med ethernetSATELLAR radiomodem finns i en 10 W version. En högeffektradio kan ersätta den ordinarie radiodelen som är på 1 W.

SATELLAR 10 W

SATELLINE-EASy programmering

SATELLINE-EASy 869 MHz utan displayKom igång med SATELLINE-EASy-familjen lär dig hur du gör för att programmera radiomodemets grundegenskaper.

EASy Programmering


SATELLINE-3AS NMS

SATEL NMS

SATELs NMS-program är ett kompetent mjukvaruverktyg för nätövervakning till radiomodemsnät. NMS fungerar med SATELs SATELLINE-radiomodem med NMS, i vår översikt i fyra delar berättar vi mer och kopplar även upp ett NMS-system.

SATEL NMS

SATELLAR mekaniska aspekter

Ethernetradiomodem SATELLAR-2DSRadiomodemet SATELLAR har en avancerad mjukvara och en imponerande funktion. Vi presenterar den mekaniska uppbyggnaden av SATELLAR närmare, vilka anslutningar som finns på radiomodemet samt hur det monteras.

SATELLAR Mekanik


SATEL-LP Översikt

System för trådlös I/OGenomgång av SATEL-LPs hårdvarukonstruktion, hur systemet byggs upp och hur det skall installeras.

SATEL-LP konstruktion

SATEL-LP Programmering

Radiomodem SATEL-LP-24SATEL-LP är superenkelt att programmera utan dator eller programmeringsverktyg, i vår video sätter vi upp ett enkelt punkt till punkt system med I/O-överföring.

SATEL-LP programmering

Om du har ytterligare frågor som inte besvaras av våra guider så kan du kontakta vår support som hjälper dig innan och efter köp via vår supportportal. Du kan även boka support-tid mot en tillkommande avgift om du behöver ytterligare hjälp.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök