skip to Main Content

Teltonika logo

Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på. Just denna sida avhandlar produkter från Teltonika Networks.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna. På vår websida hittar du även under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

RUT950

teltonika rut950 nätverksportarLär dig mer om RUT950s egenskaper, hur man konfigurerar den och hur dess menyer ser ut. Lär dig mer om vanliga tillbehör till routern och inte minst djupdyker vi i alla dess egenskaper.

Teltonika RUT950

RUT240

Två nätverksportar RUT240RUT240 är en enklare metallkapslad router från Teltonika. I filmen går vi igenom vad som ingår i paketet, hur routern konfigureras och inte minst vad som är passande tillbehör.

Teltonika RUT240


RUTX11

teltonika rutx11 routerVi går igenom RUTX11 från Teltonika och hur du med hjälp av din webläsare och dator kan konfigurera routern. Komigång snabbt och enkelt!

Teltonika RUTX11

RUTX09

Teltonika rutx09 nätverksportarRUTX09 är en metallkapslad router från Teltonika. I filmen går vi igenom uppbyggnad och på slutet konfiguration av RUTX09 router. Lär dig mer och se hur du enklast kommer igång.

Teltonika RUTX09


Grundkonfiguration

teltonika rut950Vi går igenom hur du grundkonfigurerar RUT900/RUT950/RUT955 routrarna från Teltonika med hjälp av din webläsare och dator. Komigång snabbt och enkelt!

Teltonika routrar

Dubbla SIM-kort

Routrar från TeltonikaKonfigurera din Teltonika router för att använda den med dubbla SIM-kort. Konfigurera RUT900, RUT955 eller RUT950 för att automatiskt byta operatör vid olika driftsförhållanden.

Dubbla SIM-kort


Uppdatera firmware

Teltonika RUT955 routerUppgradera din Teltonika RUT900, RUT955 eller RUT950 router med senaste firmware, vi går igenom stegen för att uppdatera till senaste firmware.

Uppdatera firmware

Om du vill ha tips om allt från hur 4G/5G fungerar eller vad de olika ”signalstyrkeplupparna” på telefonen betyder, då har vi en hel sektion med kunskapstips dedikerade till just mobilnäten. Om du istället vill veta mer om VRRP, PoE eller annat som är generellt relaterat till 4G och 5G routrar, följ länken nedan och dyk vidare i ämnet.

Läs mer i våra guider

Om du har ytterligare frågor som inte besvaras av våra guider så kan du kontakta vår support som hjälper dig innan och efter köp via vår supportportal. Du kan även boka support-tid mot en tillkommande avgift om du behöver ytterligare hjälp.

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök