skip to Main Content
Vi behandlar bara RMA-förfrågningar från kunder som beställt av oss, är varan köpt via en återförsäljare är det dit ni skall vända er med er reklamation. Alla produkter som returneras till oss skall förses med ett RMA-nummer vilket ges efter ansökan om RMA-nummer i formuläret nedan. Därefter återkommer en representant från Induo med ett returnummer/RMA-nummer som är giltigt 30 dagar efter utfärdandet. Att vi utfärdar ett RMA-nummer innebär inte att vi har godkänt er reparation eller ett garantiutbyte.

Grundläggande reparationsvillkor

Induo AB förbehåller sig rätten att avgöra om en produkt som returnerats för garantireparation skall repareras, ersättas av identisk produkt, en likvärdig produkt eller krediteras om produkten utgått ur sortimentet. För produkter som går sönder under garantitiden har vi inte ett utbytesprogram utan produkten skickas till leverantören för reparation.

För produkter utom garanti utgår ingen kompensation om produkten inte kan repareras, vi förbehåller också rätten att ta ut en felsökningsavgift enligt tillverkarens prislista vid eftergarantireparationer i de händelser leverantören debiterar sådan avgift. Vi debiterar också de faktiska fraktkostnaderna tur och retur till fabriken eller servicestället.

Om ni skickar in en produkt till Induo för åtgärd och denna inte uppvisar de fel ni uppgivit, debiteras ni en felsökningsavgift på 400 kr + moms samt returfrakt.

Vi lämnar bara möjlighet till de kunder som beställt produkten direkt av oss att skicka in produkter för reparation, har du beställt varan av en av våra partners eller beställt varan i ett annat land skall du i första hand kontakta ditt inköpsställe.

Skicka såhär

Gods som ankommer till Induo utan giltigt RMA-nummer eller där godset inte överensstämmer med RMA-numret returneras till avsändaren utan åtgärd och returfrakt debiteras avsändaren. Allt gods skall returneras med postens företagspaket eller motsvarande leveranssätt med utkörning, gods som skickas till postombud kommer att gå i retur till avsändaren.

För att undvika skador under transport skall endast godkänt ytteremballage användas, att sätta en fraktetikett på originalkartongen är inte en sådan lösning. Transportskador förorsakade av bristfälligt emballage ingår inte i våra garantiåtaganden.

För icke uthämtade returer förbehåller vi oss rätten att ta ut en hanteringsavgift på 400 kr för att täcka våra omkostnader.

  • OBS! Du måste ange en utförlig felbeskrivning, vid ofullständig felbeskrivning som "trasig" kommer RMA-begäran inte beaktas.

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Back To Top
×Close search
Sök