skip to Main Content
Inte ofta men ibland går utrustning sönder. Vi tillhandahåller såväl garanti som eftergarantireparationer på allt från radiomodem till 3G routers och SMS-larm av de fabrikat vi marknadsför. Vi hjälper dig även med service eller reparation av äldre produkter, till exempel SATELs radiomodem.

Trasiga modem, inga problem

Vi har hållbara produkter men ibland är olyckan framme. Vi erbjuder dig hjälp med din produkt, inom och efter garantin gått ut. Produkterna i vårt sortiment omfattas av garanti som varierar mellan ett och tre år beroende på produktgrupp, du kan se på respektive produktsida vilken garanti som leverantören lämnar för produkten. Garantin omfattar inte skador till följd av yttre åverkan eller överspänning, ej heller om du kopplat in produkten fel.

Reparation av produkter

Garanti och service

Ibland kan fel åthjälpas med ny mjukvara, firmware, eller genom att optimera produktens inställningar, därför råder vi dig att i första hand kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig att lösa problemet, fyll gärna i vårt supportformulär för snabbast hjälp.

Skicka in en produkt

Vill du skicka in en produkt för kostnadsförslag eller reparation så använder du vårt RMA-formulär. Detta gäller samtliga produkter utom radiomodem.

Servicepartner radiomodem

När det gäller service av radiomodem så är det i första hand till Sacorada du skickar radiomodem för reparation och oavsett om de är fyrkantiga svarta SATELLINE® modem från tidigt 90-tal eller något av de senaste radiomodemen som felar så får du hjälp. Om du behöver skicka radiomodem för reparation så rekommenderar vi att kontakta Sacorada direkt.

Äldre satelline radiomodem

Service radiomodem

Ska du skicka in ett radiomodem till Sacorada måste du fylla i en serviceanmälan.

Hämta serviceanmälan

Service radiomodem

Adresser

Adresser, kontaktuppgifter och mer information om Sacorada hittar du på deras hemsida.

Kontaktuppgifter Sacorada

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök