skip to Main Content

Support

Vi hänvisar i första hand att läsa de manualer och den dokumentation som finns tillgänglig på hemsidan om våra produkter. Om du mot förmodan inte kommer igång med produkten efter att ha läst manualer och instruktioner erbjuder vi support via mail för våra produkter*. Vårt mål är att du skall få hjälp inom 2 arbetsdagar men vid hög belastning eller semestertider kan svar dröja längre. Vi lämnar bara support direkt till den som beställt varan av oss, har du beställt via en återförsäljare eller partner är det dit du skall vända dig för hjälp.

*) om du inte är avtalskund

Kom-igångsupport

Vi erbjuder kom-igång-support i mån av tid via mail, detta gäller bara det företag som beställt varan från oss och du måste kunna uppge fakturanummer för inköpet. Även om vi strävar efter att denna hjälp skall vara kostnadsfri kan vi i vissa fall efterfråga en ersättning för vårt arbete i form av en timkostnad. Detta görs i så fall upp i förskott.

Fjärranslutning

Som tillval du kan köpa till support via telefon och där vi har möjlighet att fjärruppkoppla oss mot en dator i anläggningen för att felsöka, dock kan vi inte garantera att det löser dina frågor. Vill du beställa detta tillval kan ett samtal vanligtvis ske inom 2 arbetsdagar, men vid hög belastning kan längre supporttider förekomma.

Kontaktformulär support

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Back To Top