skip to Main Content

Support

Vi lämnar endast first-level support via e-post inom ramen för vårt supportåtagande för produkter beställda i vår webbshop. Övrig support debiteras enligt separat prislista.

Vi hänvisar i första hand att läsa de manualer och den dokumentation som finns tillgänglig på hemsidan om våra produkter. Om du mot förmodan inte kommer igång med produkten efter att ha läst manualer och instruktioner erbjuder vi support via mail för våra produkter*.

För mer avancerad support eller hjälp med inställningar av periferiutrustning som du kopplar till våra enheter debiteras support enligt separat prislista då denna typ av support inte ingår för produkter beställda ur vårt webbsortiment.

För övriga produkter i vårt sortiment erbjuder vi second-level support via mail men för mer komplicerade ärenden eller tidskrävande ärenden debiteras övrig support enligt separat prislista.

Vårt mål är att du skall få hjälp inom 2 arbetsdagar men vid hög belastning eller semestertider kan svar dröja längre. Vi lämnar bara support direkt till den som beställt varan av oss, har du beställt via en återförsäljare eller partner är det dit du skall vända dig för hjälp.

Här hittar du mer om vår support: läs mer i våra försäljningsvillkor och om du har en trasig utrustning skall du göra en RMA-begäran.

*) om du inte är avtalskund

Kom-igångsupport

Vi erbjuder kom-igång-support i mån av tid via mail, detta gäller bara det företag som beställt varan från oss och du måste kunna uppge fakturanummer för inköpet. Även om vi strävar efter att denna hjälp skall vara kostnadsfri kan vi i vissa fall efterfråga en ersättning för vårt arbete i form av en timkostnad. Detta görs i så fall upp i förskott.

Fjärranslutning

Som tillval du kan köpa till support via telefon och där vi har möjlighet att fjärruppkoppla oss mot en dator i anläggningen för att felsöka, dock kan vi inte garantera att det löser dina frågor. Vill du beställa detta tillval kan ett samtal vanligtvis ske inom 2 arbetsdagar, men vid hög belastning kan längre supporttider förekomma.

Kontaktformulär support

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
×Close search
Sök