skip to Main Content

Support

Vårt supportåtagande är att vi lämnar first-level support via vårt helpdesksystem inom ramen för produkter beställda direkt av oss. Övrig support kan du beställa och boka på nätet, se mer nedan.

Innan du kontaktar vår support hänvisar vi i första hand att läsa de manualer och den dokumentation som finns tillgänglig på hemsidan om våra produkter. För de allra flesta produkter hittar du en manual och enkel beskrivning på produktsidan. Vi har även både kom-igång instruktioner och kom-igång-filmer att erbjuda.

Läs mer om support i våra försäljningsvillkor och om du har en trasig utrustning skall du göra en RMA-begäran.

Om du mot förmodan inte kommer igång med produkten efter att ha läst manualer och instruktioner erbjuder vi support via vårt helpdesksystem för våra produkter eller fjärrsupport.

Support via helpdesk

Support gäller bara det företag som beställt varan från oss och du måste kunna uppge fakturanummer för inköpet. Vi strävar att denna hjälp skall vara kostnadsfri då den bara täcker grundläggande frågor. Vid mer avancerade frågor så bokar du vår fjärrsupport som är en tjänst du betalar för.

Vårt mål är att du skall få hjälp inom 2 arbetsdagar men vid hög belastning eller semestertider kan svar dröja längre. Vi lämnar bara support direkt till den som beställt varan av oss, har du beställt via en återförsäljare eller partner är det dit du skall vända dig för hjälp.

Fjärrsupport

Vår fjärrsupport hjälper dig med inställningar, förklarar funktioner och ger tips för att komma igång. För att boka fjärrsupport måste du betala för den supporttid du önskar, vi har 30 minuters eller 60 minuters sessioner tillgängliga. När den är betald så får du ut ett ordernummer som du skall ange vid din bokning. Du bokar sen din support-tid här när det passar dig, klicka bara på knappen nedan!

boka support här

Supporten äger rum via fjärruppkoppling via Teamviewer och Microsoft teams. För att utnyttja din tid maximalt måste du vara förberedd med en internetuppkopplad dator med Teamviewer igång samt vara redo att förmedla ditt Teamviwer ID och lösenord. Produkten måste naturligtvis vara uppkopplad till datorn och eventuella program som hör till produkten vara installerade.

Vårt mål är att hitta en lösning för dig, men vi tar inget ansvar för att du efter samtalet kommer ha en fungerande produkt eller lösning.

Vad vår support inte omfattar

För hjälp med inställningar av periferiutrustning som du kopplar till våra enheter (andra nätverksenheter, datorer, PLC-utrustningar, givare mm) lämnas normalt inte support.

Fjärranslutning

Som tillval du kan köpa till support via telefon och där vi har möjlighet att fjärruppkoppla oss mot en dator i anläggningen för att felsöka, dock kan vi inte garantera att det löser dina frågor. Vill du beställa detta tillval kan ett samtal vanligtvis ske inom 2 arbetsdagar, men vid hög belastning kan längre supporttider förekomma.

Kontaktformulär support

  • Max filstorlek: 40 MB.

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök