skip to Main Content
Vi gillar tester, att testa gränser och se vad som håller i verkligheten, att testa oss fram till vilken hårdvara som är bäst i test. Vi gillar att ta reda på och visa varför vi säger att en proffshårdvara inte kan jämföras med en konsumentlösning, att se hur en antennkabel är jämfört med en annan.

Vi testar våra produkter innan de hamnar i vårt sortiment, men testerna nedan hamnar lika mycket om att jämföra våra produkter mot tänkbara alternativ för att du skall få en bättre förståelse för varför vi ibland argumenterar som vi gör.

Rigorösa tester av hårdvara

Tester som bygger på verkligheten

När man ska välja hårdvara kan det vara lätt att frestas av lägsta pris, men i professionella sammanhang kostar arbetstid pengar och en icke fungerande lösning ger ekonomiskt avbräck och i värsta fall stora kostnader som följd.

Att vi testar hårdvara och lösningar bygger på en vilja att kunna stå för vad vi lovar, därför gör vi alla tester själva och allt du läser nedan bygger på tester från verkligheten. Alla de produkter vi testat och alla de och tjänster vi relaterar till har testats så som de är tänkta att användas. Vi är övertygade att det ger ett testresultat som motsvarar din verkliga situation bättre.

Test av 4G-antenner

Test av 4G antenner4G arbetar med högre hastigheter än GSM och 3G vilket ställer högre krav på antennen, vi testade vilken antenn som var bäst.

Test av 4G-antenner

4G-antenn, bästa val?

Test av antenner 2015I detta test granskade vi 4G-antenner för att utse testvinnare i olika kategorier baserat på en viss budget eller installationsplats.

Bäst i test!

Test av riktantenner

Vilken 4G-riktantenn är bäst? Vi ställer den smalbandiga superantennen ComAnt-830X++ mot den bredbandiga 4G-antennen GPA03. Vilken antenn ger mest för pengarna?

4G-riktantenner

Antennkablar

Tester av antennkablarVilken antennkabel är bäst till en 4G-router eller GSM-modem? Teori är en sak, vi bestämde oss för att jämföra med praktiska tester i olika miljöer och med olika tekniker för att hitta den optimala kabeln.

Antennkablar

Test av GSM och 3G-antenner

Antenntest för GSM och 3GVilken antenn är bäst för 3G i verkligheten? Vi beslöt att genomföra ett test av vad som fungerade bäst i praktiken.

Antenntester

Vilken 4G router har bäst prestanda?

prestandatest 4g-routerVi bestämde oss för att reda på vilken som är den bäst presterande 4G routern av de vi har i vårt sortiment. Under en månad genomförde vi över 1500 prestandastester för att ge oss klarhet!

Router med bäst prestanda

Konsumentrouter vs proffs

Tester av abonnemangUnder en varm sommar gjorde vi ett långtidstest av routrar, tanken var att se hur en industriell 4G router med externa antenner stod sig i driftsäkerhet mot ett 4G modem med externa antenner kopplad till en router för 4G modem.

Routerjämförelse

4G router bäst i test?

Tester av routerVilken är den bästa 4G routern? Vi ställer en industrirouter i ena hörnan mot en konsumentrouter i andra ringhörnan och genomför ett krävande test, vilken router klarar kyla, hetta och skakningar bäst? Läs vårt resultat av 4G-router bootcamp!

Router bäst i test

Bästa instegs 4G-router

Jämförelse av 4G-routrarVi har testat 4G-routrars prestanda, konstruktion och egenskaper. Vi jämför tre instegs 4G-routrar mot varandra och som i alla tester har vi utsett en vinnare, bästa instegs 4G-router 2017.

Bästa instegsrouter

Bästa mobila bredband via 4G för M2M?

Abonnemang och kontantkort m2mVi har testat M2M-abonnemang för 4G för att hitta vilken operatör som har bästa abonnemang och tjänst för M2M och professionella applikationer. Läs mer om våra tester och vilken operatör vi tycker är bäst i test.

Bästa nät för M2M

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök