skip to Main Content

SATEL oy logotypeInduo är sedan 2008 svensk generalagent för Satel Oy men vår arbetserfarenhet av Satels produkter är lång, flera av våra medarbetare har arbetat i över 20 år med Satels produkter. Satel grundades 1986 och är ett finskt elektronik- och telekomföretag som specialiserat sig på radiomodem och trådlösa ethernetmodem för datakommunikation till kritiska applikationer. Satels radiomodem är kända för sin pålitlighet, sina långa kommunikationsavstånd och robusta teknik. Satel är en av de ledande leverantörerna i världen, som verkar över hela världen. Varje radiomodem är konstruerat, tillverkat och testat i Finland och uppfyller hårda krav. Det är inte för inte som produkterna funnits på marknaden i närmare 30 år.

Applikationer med radiomodem

Hörnstenarna i Satels framgång är erfaren personal, produkter av hög kvalitet, innovation, effektivitet, servicenivå och kundfokus. Satel besitter kanske världens mest erkända utbud av produkter inom sitt område, något man uppnått genom oklanderlig kvalitetskontroll, vaksam produktutveckling och lyhörd kundservice.

Satels radiomodem används i affärskritiska applikationer för överföring av kritiska data. Radiomodem används för exakt positionering, driftsövervakningssystem samt övervakning av stora fordonsflottor.

Klassiska radiomodem

SATELLINE-3AS NMSSATELLINE-radiomodem är klassiska radiomodem med seriellt gränssnitt som RS-232 och RS-485. En robust och pålitlig slitvarg som flyttar data från a till b och tillbaka. Storsäljaren SATELLINE-EASy är kompatibel med tidigare SATELLINE-3AS och finns i en rad olika utföranden.

SATELLINE-EASy

Digitala radiomodem

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCRadiomodem med ethernet, digital radioteknik, kryptering och rad nyttiga nätverksfunktioner. Ett modernt radiomodem med den senaste tekniken för moderna radionät i kritiska applikationer.

SATELLAR

Back To Top
Sök