skip to Main Content

Smart avfallshantering

BrighterBins är nästa generations smarta lösning för avfallshantering för transportföretag över hela världen. Sensorerna kan revolutionera sättet att samla in och hantera avfall och skapa en hållbar framtid. Vår teknik använder de senaste smarta sensorerna och en innovativ mjukvaruplattform för att hjälpa till att optimera avfallsinsamlingsrutter och förhindra överfyllda behållare.

Framtidens avfallshantering

På Induo förstår vi att traditionella avfallshanteringssystem kan vara ineffektiva och ofta leda till överfulla behållare, onödiga kostnader och ökade koldioxidutsläpp. Vår lösning är utformad för att ta itu med dessa utmaningar och hjälpa företag och kommuner att optimera sina avfallshanteringsprocesser.

Realtidsdata

Med smarta avfallssensorer får du övervakning i realtid av avfallsbehållare, inklusive fyllnadsnivå, brandvarningar, insamlingsvarningar, innehållsövervakning och platsinformation. Detta innebär att du kan fatta datadrivna beslut för att optimera insamlingsvägar och scheman, vilket leder till kostnadsbesparingar och ökad effektivitet i verksamheten och insamlingen.

Våra sensorer för fyllnadsnivå skickar data direkt till programvaran och ger uppdateringar och varningar i realtid. Funktionen för innehållsövervakning hjälper också till att förbättra återvinningsarbetet och bidrar till en mer hållbar framtid. Tekniken för platsintelligens optimerar insamlingsrutterna ytterligare, vilket minskar koldioxidutsläppen och håller våra gator rena.

 

Avfallssensorer

BrighterBins samlar åratal av expertis inom avfallshanteringsbranschen. Lösningen kan förändra avfallshantering genom innovativ teknik, och vårt engagemang för att tillhandahålla banbrytande lösningar säkerställer att våra kunder alltid har de senaste och mest effektiva verktygen till sitt förfogande.

Lösningen erbjuder effektiv, säker och hållbar avfallshantering. Den hjälper dig att sänka kostnaderna, minska utsläppen och optimera dina avfallshanteringsprocesser.

Vi hjälper våra kunder att få bästa data, expertis och effektivitet när det gäller avfallshantering. Vårt övervakningssystem i realtid ger fullständig information om avfallskärlens nivåer, brandvarningar, insamlingsvarningar, innehållsövervakning och platsinformation. Sensorerna skickar data om fyllnadsnivå till programvaran, vilket möjliggör uppdateringar och varningar i realtid, vilket hjälper transportörer och avfallshanteringsföretag att optimera sina insamlingsrutter och scheman och minska koldioxidutsläppen.

Vi förändrar avfallshanteringen med ny teknik

Vår innovativa teknik förändrar avfallshanteringen till det bättre, genom att göra den effektivare, säkrare och hållbarare. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders behov och använder smarta sensorer och mjukvaruplattformar för att optimera avfallshämtningsrutter, förhindra överfulla behållare och förbättra återvinningsarbetet.

Med BrighterBins upplever du kostnadsbesparingar, ökad operativ effektivitet och minskade koldioxidutsläpp. Det är en lösning som revolutionerar avfallshanteringsbranschen, och vi är stolta över att leda vägen.

Gör nytta på riktigt

Vår avancerade teknik sänker kostnaderna, minskar koldioxidutsläppen och optimerar insamlingsrutterna. Vi har flera referenser och 10 000-tals sensorer i drift som ansluter via mobilnäten eller LoRaWAN.

Hjälp miljön!

  Kapa kostnader
  Minimera utsläpp
  Förbättra ditt klimatavtryck

Vi får ditt IoT-projekt att lyckas

Hela 74% av IoT projekt misslyckas att visa affärsnytta och går aldrig vidare till en färdig lösning.

Vår erfarenhet är att IoT-projekt bara kan lyckas om de löser något för företaget eller dess kunder.

Vi vill att du skall lyckas, därför erbjuder vi vårt koncept kick-start IoT!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök