skip to Main Content
Vi har inte bara ett brett utbud av produkter som kommunicerar via 5G och 4G, vi har även ett brett utbud av beprövade tillbehör som passar dessa produkter.

Antenner för pålitlig kommunikation från GSM till 4G

Ett system är aldrig bättre än sin svagaste länk heter det ju. Därför råder vi dig att inte göra avkall vid val av antenn. Det finns många antenner på marknaden och vår ambition är att erbjuda antenner som håller i många år. Detta säkerställer vi bland annat genom att bara använda ett begränsat urval av antennleverantörer som delar vår syn på kvalitet. Samtliga antenner i vårt utbud kommer från etablerade leverantörer med beprövade produkter. Vi hjälper dig självklart att välja en antenn efter dina önskemål, vi har kanske branschens största erfarenhet av uppkoppling av maskiner via mobilnäten. Tycker du att det här med antenner är en djungel? Ladda ned vår kostnadsfria guide om antenner!

Urval av antenner

Utbildningsmaterial om antenner

Det här är 32 teknikladdade sidor för dig som vill veta mer om antenner och antennlära. (Vi kommer inte att använda din epost för reklamutskick.)*obligatoriska fält

Induo AB kommer att använda den information du tillhandahåller via detta formulär för att skicka ut den begärda informationen, vi kommer att använda den för att skicka dig uppdateringar av innehållet när nytt innehåll presenteras. Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till ett e-mail du mottar från oss, eller genom att skicka ett mail till [email protected]. Vi behandlar din information med respekt och i enlighet med vår sekretesspraxis. Genom att lämna din epostadress godkänner du att vi behandlar din information i enlighet med dessa villkor.

Antenner för 4G/5G

Installera en robust antennNär det gäller antenner för mobilnäten har vi satsat på kvalitetslösningar som fungerar i alla lägen. Vi erbjuder allt från enkla sprötantenner och rundstrålande antenner till kraftfulla riktantenner. Antenner som är testade och bevisat beprövade.

Antenner

Antenner för LTE450

Antenner för LTE450Robusta antenner för LTE450 i olika utföranden, rundstrålande och riktantenner -ett komplett utbud för av antenner för alla typer av behov och applikationer med exempelvis Teracoms LTE450-nät.

LTE450-antenner

Antennkablar

Antennkabel för radiomodem, router, 4g och 5gEn antennkabel skall dämpa så litet som möjligt och fungera år ut och år in utan att åldras och försämras. Vi har lång erfarenhet av antennkablar och vad som verkligen krävs av antennkablar i verkligheten.

Antennkablar

Övergångar antennkablar

Adapter för antennkontaktI vårt breda sortiment av antennadapters och övergångar finns kontakter för N, TNC och SMA.

Adapters och övergångar

Nätaggregat för DIN-skena

Nätaggregat för DIN-skenaIndustriella nätaggregat för montering i normkapsling eller på DIN-skena. Ett pålitligt sätt att strömförsörja sina enheter med 24VDC.

Industriella nätaggregat

Temperaturgivare 1-wire

Temperaturgivare för ESIM364, ESIM4, ESIM022 med flera. För enkel mätning av temperatur inomhus, utomhus och i vätskor.

Temperaturgivare

Mjukvaror till våra produkter

MjukvarorTillsammans med våra tillverkare erbjuder vi en rad olika mjukvarulösningar som används för allt från styrning av produkter till övervakning av stora och komplexa nätverk. Gemensam nämnare för de lösningar vi erbjuder är att de är konkurrenskraftiga och ger produkten ett mervärde.

Mjukvara

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök