skip to Main Content
Antenner lever ett hårt liv, sol, regn, värme, snö, is blåst. Ändå förväntar vi oss att de skall fungera år ut och år in. Vi på Induo har lagt massor av energi på att hitta de antenner som erbjuder både bra prestanda och hög kvalitet, antenner som fungerar många år utan tillsyn eller service.

Robusta antenner för GPRS, 3G och LTE

Antennerna är den kanske mest utsatta länken i ditt system, därför vill du inte att det är din svagaste länk. Att göra avkall på val av antenn och antennkabel straffar sig tyvärr förr eller senare. Antennerna i vårt sortiment kommer från leverantörer som har beprövade produkter, som kan ge dig driftskontinuitet och med produkter som klarar verkliga påfrestningar i fält. Vi har en lång erfarenhet av vad som fungerar i verkligheten och vi hjälper dig gärna att välja en antenn efter dina önskemål.

Hur väljer man rätt antenn?

Vill du veta vilken antenn som bäst passar dig? I vårt formulär kan du få fram en antennrekommendation på bara ett par sekunder baserat på användningsområde.

Välj rätt antenn

Sprötantenn GSM/3G

GSM och 3G stubbantennEn antenn som skruvas direkt på modemet, larmet eller routerns antennkontakt. Kompakt, rundstrålande, flexibel.

1/2-vågsantenn

Sprötantenn GSM/3G/4G

GWA02 antennEn ledad 1/2-vågsantenn som är litet kraftfullare. Fungerar både för GSM, 3G och 4G. I gjuten plast för de flesta inomhustillämpningar.

1/2-vågsantenn

Magnetfotsantenn

Magnetfotsantenn med kabelEn antenn med magnetisk bas och antennkabel på någon meter. För placering på underlag av metall, en snabb lösning för att få bättre signal. För GSM, 3G som 4G.

Magnetfotsantenn

Självhäftande antenn

Självhäftande patchantenn GSM, 3G och 4GEn testvinnande antenn som har dubbelhäftande baksida. En antenn för montering på apparatskåp, fönster eller fasader. Bäst i test-vinnare i när PC För Allas 4G-antenntest.

Patchantenn

Kretskortsantenn

GKA02 antennKretskortsantenn som kan fästas med sugproppar, med dubbelhäftande tejp eller buntband. En diskret antenn med riktigt bra prestanda.

Kretskortsantenn

Magnetfot/chassieantenn

Magnetfotsantenn Net1Mycket robust antenn som finns i olika modeller för Net 1, GSM, 3G och 4G. Antennen kan monteras på magnetfot eller med chassiemontage.

Robust stubbantenn

Antennpuck

AntennpuckEn robust och ”vandalsäker” antenn för GSM, 3G och 4G. Diskret antenn för uppkoppling av maskiner som klarar höga miljöpåfrestningar och har bra antennkaraktäristik.

Puckantenn

Puckantenn med MIMO för 4G

Antenn 4G MIMORobust, testvinnande antenn för 4G med dubbla element som är både tålig och lätt att installera. Finns även med inbyggd GPS-antenn.

4G-Puckantenn

Kompakt antennpuck

Antenn med kompakta yttermåttRiktigt kompakt antenn med två antennelement för 3G och wifi. En puckantenn som monteras i 12 mm hål, vattentät enligt IP67. Endast 50 mm diameter!

Kompakt antennpuck

Puck med 4G, wifi och GPS

Antennpuck för 4G, wifi och GPSVattentät puckantenn som rymmer fyra antennelement, dubbla 4G-antenner, wifi-antenn och GPS-antenn. Hög förstärkningsgrad, små yttermått.

Maxad puckantenn

GPS-antennpuck

Puckantenn för GPS och GlonassMagnetisk GPS och Glonass-antenn med gummerad undersida för olika monteringsalternativ. Med fem meter kabel och SMA-kontakt, perfekt till router eller modem som har inbyggd GPS.

GPS-puckantenn

Vattentät bladantenn

kompakt 4g-antenn GKA01Bladformad antenn som kan fästas med sugproppar, med dubbelhäftande tejp eller buntband. Vattentät 4G-antenn för fordon och apparatskåp.

Bladantenn

För apparatskåp

Robust antenn för apparatskåpEn diskret antenn som monteras i två hål och erbjuder mycket bra prestanda till ett vettigt pris. Fungerar för såväl GSM, 3G som 4G.

Apparatskåpsantenn

Runtomstrålande antenn

Kan fästas på vägg eller mastEn antenn som är både robust och prisvärd, en rundstrålande antenn med fäste för vägg eller maströr. En antenn med bra tålighet för GSM, 3G och 4G samt wifi.

Fasad/väggantenn

Väggantenn med förstärkning

Antenn för vägg och mastmontageEn antenn för alla mobilnätsbanden (utom Net1) med 5-6 dBi förstärkning. En robust antenn för vägg eller maströrsmontage. Lätt och smidig att installera.

Väggantenn

Antenn med hög antennvinst

runtomstrålande glasfiberantennEn antenn som fungerar lika bra för såväl GSM, 3G som 4G. Den kombinerar runtomstrålande egenskaper med hög antennvinst och robust konstruktion.

Glasfiberantenn

Antenn för alla mobilband

GOA06 är en robust rundstrålande 4G-antennGOA06 är en rundstrålande antenn av extra hög kvalitet och täcker samtliga GSM, 3G och 4G-frekvenser (inklusive Net1s band). Antennen har ett mycket robust fäste för väggmontage eller mastmontage.

Bredbandig antenn

Robust MIMO-antenn

MIMO-antenn för 3G och 4GEn 3G/4G antenn som är otroligt populär. En antenn med MIMO för alla 4G-band (finns även för Net1). Fungerar både i marin miljö, på antennmast, apparatskåp eller fasad.

MIMO-antenn

Marinantenn för 4G/3G

Marinatenn LTE800Marinantennen LTE800WB är en glasfiberantenn för marina applikationer. En riktigt väldesignad och kraftfull antenn med hög antennvinst för montering på båtar/fartyg.

Marinantenn 4G

Panelantenn för mast/vägg

LTE antenn med MIMOEn diskret riktantenn för GSM, 3G och 4G-frekvenser. En antenn som är lätt och robust och som erbjuder bra antennförstärkning. Med eller utan MIMO.

Panelantenn

Riktantenn Yagi

Yagi riktantenn för GSM, 3G och 4GEn kraftfull Yagi-antenn för mastmontage, en välbeprövad antenn utvecklad i Finland och testad i krävande förhållanden. Klarar både Islands vulkaner och klimatet på Mount Everest.

Riktantenn

Riktantenn för LTE 800 MHz

Comant-830x++ComAnt-830X++ är en korspolariserad riktantenn som är avsedd för LTE-bandet på 800 MHz, en MIMO-antenn där det är långt till basstationen. En minst sagt robust 4G-riktantenn utvecklad för vårt nordiska klimat.

Panelantenn

Antenner för mobilnäten

Ladda ned vår kostnadsfria guide om antenner

Allt du behöver veta om antenner sammanfattat. Vår antennguide är 32 teknikladdade sidor för dig som vill veta mer om antenner och antennteori. Genom att ange din epostadress och ditt namn får du tillgång till informationen. (Vi kommer inte att använda din epost för reklamutskick utan för att kunna skicka information om nya uppdateringar.)*obligatoriska fält

Test av GSM och 3G-antenner

Antenntest för GSM och 3GVi genomförde ett stort test av GSM och 3G antenner för att hitta den bästa allroundantennen.

Test av 3G-antenner

Test av 4G-antenner

Test av 4G antenner4G nätets högre hastigheter ställer höga krav på antennen, vi testade vilken 4G-antenn som var bäst.

Test av 4G-antenner

Antennadapters

Adapter för antennkontaktVi lagerför ett brett urval av antennadapters och övergångsdon. Vi har en rad modeller för FME, N, TNC och SMA.

Antennadapters

Antennkablage

Antennkabel för trådlöstVi har snabba leveranser och förutom ett brett urval av standardantennkablage kan vi anpassa efter önskemål.

Antennkablar

Back To Top
Sök