skip to Main Content
Vi marknadsför ett brett urval av antenner för radiomodem och Net1 routrar som är robusta och håller hög kvalitet. Dessa antenner klarar svenska miljöpåfrestningar år ut och år in i alla lägen.

Antenner till radiomodem och routrar

Både radiomodem och Net1 routrar används ofta i applikationer där signalen skall nå långa sträckor och antennen monteras utomhus. Detta ställer stora krav på antennerna som måste klara tuffa tag och åratal av omild behandling. Vi har en rad olika antenner för olika typer av tillämpningar som är långtidstestade för respektive användningsområde.

Sprötantenner

Det enklaste sättet att förse en router eller modem med antenn är att välja en sprötantenn, detta är en lösning som kräver att avstånden är korta eller det är fri sikt till basstation eller repeaterstation. Sprötantennerna finns in litet olika utföranden och vissa av dem kan behöva monteras mot plåtunderlag eller jordplan. En sprötantenn är en enkel lösning som fungerar bra som instegsantenn.

Antenner för wifi

Magnetfotsantenner

En antenn med magnetfot och 2,5 meter kabel är ett enkelt sätt att montera en antenn en bit från en router eller modem, kanske på utsidan fasaden, på ett biltak eller på ett apparatskåp eller maskin. Magnetfotsantenner finns i olika utföranden från enkla antenner för inomhusbruk eller skyddad montering till antenner som klarar att sitta på ett fordonstak.

Net1 magnetfotsantenn

Fordonsantenner/apparatskåpsantenner

Att montera en antenn permanent på ett apparatskåp eller fordonstak kräver en robust antennkonstruktion. Vi har ett sortiment av högkvalitetsantenner för permanent montering av antenner i krävande tillämpningar.

Fordonsantenn för 450 MHz

Rundstrålande antenner

Vi har flera olika rundstrålande antenner för väggmontage eller mastmontage, från enkla väggmonterade glasfiberspröt till mer komplexa rundstrålande basstationsantenner. Rundstrålande antenner är bra att använda vid kortare överföringsavstånd med radiomodem, som basstationsantenn för radiomodem eller som fasadantenn med Net1 router när signalen är hyfsad.

GOA06 är en robust rundstrålande 4G-antenn

Riktantenner

För applikationer som skall monteras långt från basstationen eller repeaterstationen behövs en antenn med hög antennförstärkning som kan överbrygga långa avstånd. Vi har en lång och god erfarenhet av Completechs antenner som vi vet klarat över 20 år i fält utan att kvaliteten försämrats över tid. Antennerna är lätta och robusta, de har dessutom ett bra grundskydd mot åsknedslag.

ComAnt450 X LTE-450-antenn
Filtrera produkter Visa 1 - 12 av 18 resultat
Antennkontakt
Antennvinst
Antenntyp
Montering
Back To Top
×Close search
Sök