skip to Main Content
Antennkablar finns i olika utföranden och kvaliteter men för att göra det lätt att välja har vi tagit fram två modeller på kablage som vi benämner LFK och LFKu.

Antennkablar för olika situationer

LFKu är generellt en kabel som används i radionät med radiolänkar och radiomodem, LFK används med GSM, 3G och 4G-produkter. Men för korta kablage fungerar LFK till i stort sett samtliga applikationer.

Antennkabel LFK

LFK definierar vi som likvärdig eller bättre än antennkabel YE-50, det vill säga en kabel avsevärt bättre än RG-58, kabeln är smal och smidig och lämpar sig för både GSM/3G/4G och radionät. Maximala längden på kabeln beror helt på tillämpning, men vi hjälper dig gärna att hitta en passande produkt och längd. LFK finns i en rad olika modeller med TNC, SMA eller N-kontakter.


Antennkabel med SMA-antennkontakter

Film om antennkablage

Antennkabel LFKu

LFKu definierar vi som likvärdig eller bättre än antennkabel LMR400, med andra ord avsevärt bättre än RG-213 till exempel. Kabeln har en tjockare diameter än LFK och lämpar sig framförallt för radiomodemsnät, radiolänkar och så vidare. Normala längder är upp till 20 meter även om vi tillverkar längre längder på begäran. LFKu levereras normalt med TNC eller N-kontakter.


Kablar som levererar

Förutom en rad olika standardkablage tillverkar vi antennkablar helt enligt dina specifikationer. Vi lagerför olika kontaktdon och det är upp till dig att bestämma längder och utförande på kabel. Vi tillverkar kablar med framförallt N, SMA, och TNC-kontakter och du kan välja mellan vanliga kontaktdon eller chassiedon. Chassiedon är en antennkontakt med gängad ytterdel med mutter och kontramutter. Dessa används vid fordonsmontage, apparatskåpsmontage eller andra situationer där man vill montera antennkontakten mot en platt yta. Antennkablarna vi levererar kan fungera både som antennkabel och adapterkabel när två olika kontakter skall kopplas samman. Alla antennkablar testas med testinstrument och kabelskarvarna förseglas med limfylld krympslang.

Dämpning i antennkabel

Vilken antennkabel man väljer är bland annat beroende på applikation och installationssätt, vi vet råd så prata med oss om du har en fråga.

Enastående prestanda

Utmärkta RF-egenskaper
Flexibla kablar med bästa möjliga prestanda
Brett urval av modeller
Idealiska för såväl 4G/3G som radio/RF

Olika modeller av antennkablar

LFK-tunn lågförlustkabel

LågförlustkabelLågförlustantennkabel likvärdig eller bättre än YE50, tunn kvalitetsantennkabel för 3G router, 4G router eller radionät. Många modeller, snabb leverans!

LFK lågförlustkabel

LFKu kraftig lågförlustkabel

En kraftig antennkabel med låg förlustLFKu är en kabel för maximala prestanda i krävande applikationer som radiomodemsnät, radiolänknät eller wifi-nät. En kraftfull antennkabel jämförbar med LMR400.

LFKu kraftig kabel

Supertunna specialkablar

Tunn kabel för fordonRTK031, RG174 och RG316 är tunna antennkablar lämpade för fordonsmontage, mobila tillämpningar eller specialkablage. Vi tillverkar en rad olika typer av antennkablar baserade på dessa modeller.

Supertunn specialkabel

Back To Top
Sök