skip to Main Content
Skräddarsydda kapslingar kan spara tid. Till många av våra produkter har vi tagit fram kapslingar som är lämpade för olika användningsområden.

Normkapslingar och apparatskåp

För industriella tillämpningar har vi tagit fram ett par vatten- och dammtäta kapslingar som är IP65-klassade. Vi levererar dessa kapslingar som de är eller med våra produkter integrerade i kapslingen, färdigt att idriftsätta.

Till rena larmtillämpningar finns möjlighet att beställa samma typ av kapsling, eller en speciellt framtagen plåtkapsling med integrerat nätaggregat.

Elskåp med antenn
Kapsling IP65

Apparatskåp låsbart

IP65 klassad kapsling med låsbar dörr. Passar för till exempel en 3G router, nätaggregat och switch samt en mindre PLC eller en ESIM364 med nätaggregat, backupbatteri och reläer.

Apparatskåp

Kapsling IP65

Normkapsling 12 moduler

En IP65 klassad kapsling som rymmer till exempel nätaggregat, reläer och en ESIM251 eller Multiguard Micro. Genom membrangenomföring behövs ingen ytterligare kabelgenomföring för att montera kablaget på ett vattenskyddat sätt.

12 moduler normkapsling

GSM-larm robust kapsling

Larmskåp i plåt

Larmkapsling med dörr och inbyggt nätaggregat. Plats för en ESIM364 med 7 Ah backupbatteri och något relä till exempel.

Larmkapsling i plåt

Vattentät kapsling för Teltonika routrar

Routerkapsling för Teltonika routrarVattentät kapsling för 3G och 4G routrar från Teltonika, komplett låsbar kapsling med batteribackup som tillval, rymmer router och antenner!

Teltonika kapsling

Back To Top
Sök