skip to Main Content
I vårt sortiment av Net1 antenner finns både rundstrålande antenner, magnetfotsantenner och riktantenner liksom antenner för fordonsmontage och montering på apparatskåp. Antenner skall inte bara passa många situationer det är också viktigt att de passar alla årets väderlekar och klarar de krav som ställs för montering i olika sammanhang.

Antenner till Net1 routrar

Vi testar löpande antenner för att hitta antenner med bästa prestanda och kvalitet, för oss är det viktigt med antenner som fungerar utan tillsyn eller service år ut och år in. Service och underhåll kostar och stilleståndskostnader kan snabb skena iväg, därför satsar vi på bästa möjliga Net1 antenner med inbyggd pålitlighet.

Film om Net1-antenner

Ett system är aldrig stabilare än sin svagaste länk, gör därför inte avkall på val av antenn och antennkabel. Samtliga våra antenner kommer från leverantörer vi arbetat med länge och som har beprövade produkter som klarar påfrestningarna i fält. Vi har en lång erfarenhet av antenner och vi hjälper dig självklart att välja en antenn efter dina önskemål.

LTE450-antenn

Magnetfotsantenn Net1

Net1 magnetfotsantennEn enkel lösning när man vill fästa en antenn på utsidan av ett apparatskåp, på apparatskåp eller fönsterbräda är vår enklare magnetfotsantenn för Net1. Magnetfotsantennen är dryga 15 cm lång och har en 2,5 meter kabel och en antennförstärkning som motsvarar 2,15 dBi, antennen används helst med ett jordplan.

Magnetfotsantenn Net1

Robustare antenner för fordon och skåp

Vi har en serie robusta antenner avsedda för chassiemontage eller med magnetfot, antennernas basplatta kan anpassas för olika tillämpningar. Antennerna har en hög precision och kvalitet, de bör monteras på plåtunderlag eftersom de saknar jordplan.

Antenn för chassiemontage

LTE450-antenn för chassiemontageAntenn som levereras med 2,5 m antennkabel med SMA-antennkontakt, monteras i 23 mm hål och skruvas fast från utsidan. Genom en serie packningar blir installationen vattentät. Antennen är svart färg med kromad ring, som tillval finns vit färg samt förstärkt fäste.

Kraftig magnetfotsantenn

Magnetfotsantenn 450 MHzDetta är en mycket robust magnetfotsantenn för montering utomhus. Antennen har 2,5 m antennkabel med SMA-antennkontakt. Även om man initialt väljer magnetfotsutförande så går det att senare montera antennen ned chassiefäste eftersom själva antennelementet kan flyttas mellan de två olika fästena.

Samtliga antenner i serien

Vid montering på fasad eller antennmast krävs kraftigare varianter än ovanstående antenner. Antennerna för fasad och mastmontage är tillverkade av glasfiber med starka fästen för att klara sol, vind, regn och snö.

Väggantenn för Net1

Antenn för LTE450En enkel antenn för montering på vägg eller fasad, en rundstrålande antenn med kontakt i botten och ett stabilt aluminiumfäste, som tillval finns ett galvaniserat maströrsfäste.

Väggantenn Net1

Multiantenn för många band

GOA06 är en robust rundstrålande 4G-antennEn antenn för både Net1 och samtliga andra mobilnäts frekvensband. En superstark konstruktion med robust, svetsat aluminiumfäste för tuffa tag.

Antenn för många nät

Antenn på berg

ComAnt-antennerna från Completech har bevisat sin pålitlighet om och om igen i en rad olika applikationer. Antennerna klarar både extrem hetta och stark kyla, år ut och år in. ComAnt-antennerna tillverkas av glasfiber och aluminium vilket gör dem mycket lätta. Antennerna är avsedda för montering på antennmast.

Riktantenn för Net1 med MIMO

ComAnt450 X LTE-450-antennComAnt antennen ComAnt-450X är en korspolariserad MIMO-antenn som kan användas tillsammans med router eller modem som har MIMO-antennuttag (anslutningar för dubbla antenner). ComAnt-450X finns i tre olika modeller med olika förstärkningsgrad. Antennen kan även kopplas så att den skapar cirkulär polarisation, då får antennen ytterligare möjligheter att ta sig igenom tuff terräng.

Riktantenn Net1

Back To Top
Sök