skip to Main Content
Radiomodem skall fungera varje minut under många års drift. Väderförhållandena kan omfatta regn och sol och innebära såväl kyla som hetta.

Beprövade tillbehör till SATEL radiomodem

För att radionätet skall fungera optimalt under hela sin livstid måste alla delar i kedjan gå att lita på. Vi har erfarenhet av system som suttit uppmonterade i över 20 år, vi har därmed kunskapen om vad som fungerar och inte fungerar i praktiken.

Antenner som håller i längden

Antenn från CompletechVid uppbyggnad av radiomodemsnät för längre sträckor används oftast stationära antenner, särskilt då avstånden till basstationen är långa. Vi arbetar uteslutande med antenner från CompleTech® som erbjuder såväl riktantenner som runtomstrålande antenner med en bevisad pålitlighet.

Antenner

I/O-omvandlare radiomodem

I/O-omvandlare radiomodemI/O omvandlare används för att via radiomodem överföra digitala-, analoga- eller pulssignaler, I/O, över kortare eller längre avstånd. Omvandlarna I-LINK och i-LINK kan användas för små som stora nät och finns även tillgängliga i Modbusversion.

I-LINK omvandlare

Antennkabel

Antennkabel för radiomodem, router, 3g, gsm, 4gVarje situation är unik, därför tillhandahåller vi en rad olika antennkabeltyper beroende på applikation, frekvenser och uteffekt. Vi levererar antennkablar för mastmontage, fordonsmontage eller apparatskåpsmontage.

Antennkablar

Åskskydd radiomodem

Åskskydd till radiomodemÅskledare och åskskydd är två passande tillbehör till radiomodem för att säkra att nätet alltid är online. Åskledare monteras i toppen på antennmasten och åskskyddet närmast radiomodemet. Med åskskydd behöver du inte riskera att utrustningen slås ut.

Åskskydd

Gränssnittskablar

Kablage till radiomodemDatakablage eller gränssnittskablar för RS-232 och RS-485 finns i ett par utföranden. Vi har så klart även programmeringsadapters för radiomodem och anslutningsdon för RS-485 utrustning.

Datakabel

Åskledare

ÅskledareTrådlös utrustning skall hålla i många år, låt inte åskan sätta stopp utan montera en åskledare i antennmastens topp och skydda din utrustning ytterligare från åskan.

Åskledare för radiomodem

Nätaggregat

Nätaggregat för DIN-skenaHögkvalitativa nätaggregat för radiomodem, radiomodem som fungerar i många år behöver ofta nätaggregat med matchande prestanda.

Nätaggregat

Adapter för antennkontakt

Övergångsdon.

Vi lagerför ett brett urval av antennövergångar och adapterkontakter för TNC, N och SMA-kontakter.

Antennadapters

RS-485-omvandlare

RS-485 omvandlare SATELLINE-1870SATELLINE-1870 radiomodem kan förses med en separat RS-485 omvandlare för enkel anslutning av radiomodemet till utrustning med RS-485 anslutning.

RS-485 omvandlare

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök