skip to Main Content

CerioVår leverantör av trådlösa länkar är Cerio Corporation, ett företag från Taiwan som bildades 2009. Cerio utvecklar och tillverkar radiolänkar för wifi och designar både hårdvara och mjukvara för produkter som vänder sig till en världsmarknad.

Stabil leverantör av wifi-lösningar

Cerio designar nätverksprodukter och lösningar med hög kvalitet och utbudet bygger både på en dynamisk produktlinje, ett eget operativsystem för produkterna (CenOS ) och Cerios Wireless Management Software (CWMS) något som ger lösningar som passar ett brett spektrum av nätverksmiljöer.

Cerio Corporation bildades 2009 av en grupp professionella inom den trådlösa branschen och formade ett team som var fast beslutna att vara en pionjär i de lösningar som återfinns i framtidens trådlösa nätverk.  Cerio verkar för att hitta bra lösningar och tillverkar egna wifiprodukter och kombinerar kunskaper inom Linux-utveckling med kunskaper om att utveckla marknadsledande hårdvara. CenOS är en stabil plattform för trådlösa nät som ger både bra prestanda och full kontroll.

Filtrera produkter Visar ett resultat
Produktkategori
  • Out of Stock
    Cerio OW-300N2-A2

    Cerio OW-300N2-A2

    En robust wifi-accesspunkt/brygga/repeater för 2,4 GHz. En länk med damm- och vattentät, robust kapsling. Länken har inbyggt åskskydd och uppvärmning för att klara extremt svenskt vinterklimat. En produkt med...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök