skip to Main Content

Maestro WirelessMaestro Wireless är ett företag från Asien och medlem i Fargo Telecom Group. Fargo har ett M2M och IoT-fokus och designar och tillverkar GPS-trackers, GSM/3G-modem och routers. Huvudkontoret i Hong Kong har en stark närvaro i Tyskland, Kina, Indien och Amerika vilket ger Maestro en global räckvidd genom sitt nätverk av lokala distributörer och partners.

Med världen som arbetsfält

Maestro Wireless Solutions konstruerar, tillverkar och säljer produkter under sina fabrikat Maestro- och Falcom. Bland utbudet återfinns toppmoderna GNSS-mottagare, trackers, modem, routrar och gateways som passar utmärkt för många M2M- och IoT-applikationer inom industriell automation och SCADA, smart grid och energimätning samt spårning av fordon och annan egendom.

Vi har distribuerat Maestro Wireless lösningar sedan 2000-tal och fokuserar framförallt på deras industriella trådlösa modem för M2M-marknaden (Machine to Machine). Modemen är robusta och kompakta och fungerar både på GSM/GPRS/EDGE-nätverk och på 3G/HSPA. Vi har också Maestros kompakta 3G-routrar i vårt sortiment.

Underlätta med kraftfull uppkoppling

Maestro Wireless produkter förenklar kommunikation mellan maskiner med en sina robusta och kompakta modem. Med utgångspunkt i djup erfarenhet och know-how positionerar Maestro Wireless sig som en pålitlig partner som även kan anpassa produkter och lösningar till sina kunders specifika behov.

Filtrera produkter Visar ett resultat
Produktkategori
  • RS-232 Kabel Till Maestro Modem

    RS-232 kabel till Maestro modem

    RS-232 datakabel för GSM och 3G-modem från Maestro Wireless. En 1 meters RS-232 kabel med 15 polig HD hane/9 polig DB hona för inkoppling av seriella utrustningar till GSM...
    119,00kr162,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök