skip to Main Content

Stabila radiorouters SATEL XPRSSATEL XPRS är en komplett lösning för datakommunikation i affärskritiska system. SATEL XPRS bygger på privata radionät men inkluderar även möjligheten att komplettera systemet med uppkoppling via mobilnäten. Kärnan i SATEL XPRS-lösningen är en smart IP-radioruter: SATELLAR XT 5RC.

Modernt digitalt IP-radiomodem

SATELLAR är en radiorouter med ethernet, digital radioteknik, kryptering och en rad nyttiga nätverksfunktioner. SATELLAR är hjärtat i SATEL XPRS och en modern radiorouter med den senaste tekniken för stabil uppkoppling i kritiska applikationer.

SATELLAR stöder både IP och seriell data och har en låg latens vid överföring av data. Med sin avancerade modulationsteknik, utmärkta känslighet och prestanda, är SATELLAR marknadsledande inom spektrumeffektivitet.

Med ett privat radionät är användaren helt säker från attacker från internet. Dessutom kan säkerhet, tillgänglighet och kvalitet på dataöverföring helt skräddarsys enlighet användarens krav och specifikationer. SATELLAR radionät är också ett perfekt alternativ till backup-lösning, eftersom det erbjuder funktioner som redundant routing och kan användas för hot-stand by i kritiska nät.

LTE router kompletterar

I SATEL XPRS-systemet finns en serie LTE-routrar som kompletterar det egna radionätet. SATELs routrar erbjuder en stabil uppkoppling och är skräddarsydda för att fungera parallellt med radioroutern.

Filtrera produkter Visar alla 5 resultat
Produktkategori
 • Spänningskabel SATELLAR-PWR YC0330

  Spänningskabel SATELLAR-PWR YC0330

  Denna spänningsmatningskabel SATELLAR-PWR YC0330 är avsedd för att koppla SATELLAR/SATEL XPRS till spänningskälla, kabeln är en 2 meter lång och försedd med hängsäkring.
 • Väggfäste SATELLAR/SATEL XPRS WP0019

  Väggfäste SATELLAR/SATEL XPRS WP0019

  Väggfästet WP0019 avsett för att montera SATELLAR XT 5RC på vägg eller montageplåt. Utförd i rostfritt stål.
 • DIN-fäste SATELLAR/SATEL XPRS WP0020

  DIN-fäste SATELLAR/SATEL XPRS WP0020

  DIN-fästet WP0020 är avsett för att montera SATELLAR XT 5RC på 35 mm DIN-skena. Utförd i rostfritt och galvat.
 • SATEL XPRS Optimum

  SATEL XPRS Optimum

  Högeffektradiomodem med ethernet för nät där pålitlig uppkoppling verkligen behövs. SATEL XPRS optimum är en radiorouter i XPRS-familjen med prestanda och ett begränsat urval av de mest efterfrågade funktionerna...
 • SATELLAR XT 5RC Ethernetradio

  SATELLAR XT 5RC ethernetradio

  Högeffektradiomodem med ethernet för nät där pålitlig uppkoppling är absolut nödvändig. SATEL XPRS (tidigare SATELLAR XT5RC) är en radiorouter som har bra prestanda och hög hastighet och som är...
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök