skip to Main Content

säkra betalningar

Att ta ut pengar från bankomaten, köpa en bussbiljett eller att lösa parkeringsbiljett är tre vardagssaker vi tar för givet. Vi ser det som en transaktion mellan människa och maskin och det är en del i vårt dagliga liv.

Ofta används mobilnäten som bärare för att överföra information på ett säkert sätt från betalterminalen i butiken, POS, till bankens betalsystem. Många mobila betalterminaler inbyggda i maskiner använder också 4G eller 5G. Tack vare sådana routers kan obemannade stationer hantera betalningsinformation både snabbt och säkert.

Hur fungerar det?

En router med inbyggt modem ansluts till maskinens ethernetport och ersätter behovet av nätverksuppkoppling eller fibermodem. 4G/5G routern skickar transaktionsdata till betalservern, snabbt, säkert och prisvärt. Data överförs krypterat, till exempel i en VPN tunnel.

Vi har många års erfarenhet av säkra betalningstransaktioner via mobilnäten. Många av våra routrar använder VPN tunnlar och andra funktioner för att förhindra angrepp och skapa en trygg överföring av betalningsinformation.

En annan viktig faktor är mobilitet. Det spelar ingen roll om maskinen är fast monterad eller om det är en maskin inmonterad i en buss i reguljär trafik. Minimalt med förberedelser behövs för installation, inga kabeldragningar eller underleverantörer behövs, finns täckning, finns förutsättningen.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök