skip to Main Content
Den ökade efterfrågan på bredband och internetaccess ställer större krav på tjänsteleverantörernas nätverk. Data, strömmande video och VoIP måste kunna levereras snabbt och kostnadseffektivt till privatkunder och företag.

Nätverksaccess till svåråtkomliga platser

Hög kapacitet måste kombineras framtidssäkra system med stöd för växande kundbaser och kommande tjänster, allt med sikte på minskade kostnader i framtiden. RADWINs produktportfölj innehåller trådlösa lösningar för såväl punkt till punkt lösningar som punkt till multipunkt lösningar, något som ger tjänsteleverantörer möjlighet att bygga flexibla nät för ökande efterfrågan.

RADWIN 5000 HPMP är den idealiska punkt till multipunkt lösningen som erbjuder hastigheter på 200 Mbit/s per sektor. Produkten är perfekt för den som vill sammanlänka en eller flera kunder med till exempel en fiberanslutning. Radiolänken har en garanterad bandbredd per abonnent för att säkerställa hastighet och tillgänglighet för varje anslutning.

RADWIN 2000 är en serie med olika möjligheter till överföring med upp till 250 Mbit/s och 16xE1 per länk. Kostnadseffektiva länkar för högkapacitetsaccess för installation i avlägsna områden och landsbygd.

Med en global närvaro i över 130 länder är RADWIN en kompetensleverantör inom trådlösa bredbandssystem. Genom användande av RADWINS länkar kan tjänsteleverantörer leverera höghastighetsbredbandstjänster den sista milen ut till kunder som ligger avsides. Samtidigt används produkterna som stamnät för bland annat wifi och WiMAX-nät.

Internet till hushåll

Trådlöst bredbandsnät faktablad

Basstation Radwin 2000

RADWIN 2000

En radiolänk avsedd för punkt till punkt-kommunikation med upp till 200 Mbit/s. Flexibel radiolänk med snabb hastighet och många olika understationsalternativ.

RADWIN 2000

Radwin 5000 basstation

RADWIN 5000

Radiolänk för överföring mellan flera punkter och möjlighet till dedicerad bandbredd. Finns även i utförande för mobilt bruk som klarar upp till 250 km/h.

RADWIN 5000

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök