skip to Main Content

UR5 med HSUPAPå Hannover Messe i april lanserar den tjeckiska routertillverkaren Conel en ny, snabbare version av 3G routern UR5. UR5 routern används i bland annat säkerthetsapplikationer, betalningssystem, trafikövervaking, butikssystem och maskin till maskinkommunikation. Under våren har routern färdigställts bland annat genom ett nära samarbete mellan Conel och deras svenska distributör Induo.

Snabbare 3G router släpps

Conel har arbetat med en HSUPA version av sin 3G router UR5 under vintern och våren, vi på Induo har i samarbete med svenska operatörer validerat routerns funktioner och hjälpt Conel att färdigställa produkten. I Tjeckien finns inte HSUPA utbyggt i samma utsträckning som i Sverige varför vår insats betydligt kortade ned utvecklingstiden för tillverkaren Conel. Den nya versionen av UR5 som lanseras på Hannover Messe i Hannover 20-24 april följer HSUPA standarden vilket innebär såväl snabbare uppladdnings- som nedladdningshastighet jämfört med nuvarande version av routern. UR5 är en router som används i applikationer som ställer höga krav på tillgänglighet och säkerhet.

Trådlöst i fokus

Trådlöst i fokus på mässan

”Runt 50 utställare visar att trådlös datakommunikation minsann är något betydligt mer än bara ett tillbehör till det fasta nätet – wireless spelar en nyckelroll när det gäller att öka effektiviteten hos automatiserade produktionsprocesser.Trådlösa kommunikationsteknologier, som Bluetooth, ZigBee, WLAN, UMTS mobil telefoni och särskilt WirelessHART har blivit oumbärliga verktyg i industriautomation. Årets HANNOVER MESSE speglar den snabba tillväxten inom denna sektor med specialutställningen WIRELESS AUTOMATION, en specialutställning som upptar mer än 1000 kvadratmeter” skriver Hannovermässans Sverigekontor i ett pressmeddelande. ” På Hannover Messe i April träffas världens ledande inom automation och även de som är ledande inom trådlöst till automationsindustrin. Bland de ledande leverantörerna till Induo syns bland annat SATEL och Conel.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök