skip to Main Content

Tillgång till trådlöst lika viktigt som vatten
Hela 88% tillfrågade av företaget iPass anger att trådlöst är lika viktigt som tillgång till vatten och el. Rapporten “Understanding Mobility Trends and Mobile Usage Among Business Users” har tittat på trender hos användare som betecknas som globalt mobila. Bland annat anser 69% att långsam wifi har påverkat deras produktivitet, samma siffra för 3G och 4G är 43%.
Telecomstechnews

Avloppsvatten återanvänds
Bristen på vatten för bland annat bevattning ökar behovet för en effektiv hantering av avloppsvatten och att återanvända vattenresurser. Avloppsvatten kan göras tillräckligt rent för att återanvändas som bevattning eller i andra processer. Ett företag som heter Watrec designar systemen och finska radiomodemstillverkaren SATEL löser kommunikationen.
GoodNews Finland

Seg finansiering för Rakel
Användarna strömmar inte in till Rakel enligt plan. Användarbristen skapar behov av ytterligare finansiering samtidigt som de funderar på att ansluta sig hamnar i en oviss situation. Övergripande mål är 70 000 anslutningar 2014 men i nuläget är 40 000 anslutna och det är 10 000 färre än prognosen.
IT i vården

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök