skip to Main Content

SATEL-TR4+ RF modul

Kompakt och flexibel RF-modul för 400 MHz-frekvensband. Kompakta yttermått och en låg vikt på 20 g. En radiomodul som är avskärmad och redo för integration. Flexibla monteringsmöjligheter och anpassningsbar i större volymer.

Inbyggd kryptering
Upp till 1 W uteffekt
Avstörd och lätt att integrera
Låg vikt

Rensa
Lagerstatus: Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
SATEL-TR4+ är en kompakt och flexibel radiomodul för 400 MHz bandet. Den har ett brett frekvensspann, 403-473 MHz och kan kommunicera på en mycket smal kanalbredd. Radiomodulen kombinerar kompakt design, användbara gränssnitt och många inställningsmöjligheter. Radiomodulen är avsedd för enkel integration och designad för bästa möjliga okänslighet för störningar

SATEL goRadiomodulen SATEL-TR4+ är kompatibel med SATELLINE produkter från SATEL på 403-473 MHz och kan användas med radiomoduler och radiomodem från SATEL på dessa frekvensband (ej SATEL XPRS/SATELLAR). SATEL-TR4+ är dessutom kompatibel med andra tillverkares radioprotokoll.

Den kraftfulla radiomodulen är framtagen för enkel integration i olika typer av tillämpningar. SATEL-TR4+ är både kompakt och lätt och har en mycket låg strömförbrukning. Radiomodulen är lämplig för olika användningsområden och passar snart sagt överallt tack vare dess låga vikt på 20 gram. Radiomodulen innehåller både sändare och mottagare.

3.8-5.5 VDC
Antennkontakt
CMOS-UART
Låg vikt
Garanti
Störsaker

SATEL-TR4+ levereras utan kapsling i kretskortsformat för integration. RF-modulen har en RF-avskärmad design vilket minimerar risken för störningar och tack vare att den är testad och godkänd underlättas integration i andra utrustningar och förenklar godkännanden av den slutliga utrustningen den monteras i.

Kryptering för säkerhets skull

SATEL-TR4+ har stöd för AES128 kryptering men kan även beställas med AES256 kryptering (längre leveranstid kan förekomma).

Kraftfull radiomodul

Radiomodulen kan ställas in för olika kanaler med olika bandbredd för att passa olika marknader. Modulen kan ställas in för 12,5/20/25 kHz bandbredd. Överföringshastigheten beror på graden av kryptering i modulen, val av modulationstyp och kanalens bandbredd. Hastigheten kan vara upp till 28 800 bit/s.

SATEL-TR4+ är framtagen för enkel integration och modulen har utvecklats i samarbete med många existerande OEM-kunder. Detta i kombination med SATELs långa erfarenhet av RF-moduler har lett fram till en banbrytande produkt. Radiomodulen kan enkelt anpassas till olika applikationer genom kompakta yttermått och standardiserat gränssnitt. Den kan användas inom ett brett temperaturspann vilket gör att den passar i snart sagt alla klimat, från vinter i norr till ökenhetta.

För den som behöver ändra kanal eller på annat sätt snabbt programmera om enheten kan man skicka kommandon via radiomodulens seriella gränssnitt. Dess låga energiförbrukning kan ytterligare optimeras för system som har batteridrift. Modulen har ett energisparläge som gör att den kan vara i viloläge och snabbt vakna upp när den behöver skicka data. SATEL-TR4+ har en mycket god vibrationstolerans och är ett självklart val för den som behöver trådlös uppkoppling i vibrerande eller mobila enheter. Radiomodulen har 1 W uteffekt och en mycket känslig mottagare vilket sammantaget ger en mycket god räckvidd.

SATEL-TR4+ är en del av den välkända SATELLINE-modulfamiljen vilket gör att det går lätt att anpassa sin produkt för olika marknader.

Teknisk specifikation SATEL-TR4+
Frekvensområde: 403-473 MHz
Kanalområde: 70 MHz
Mottagarkänslighet: -102 till -115 dBm
Gränssnitt: CMOS-UART
Gränssnittskontakt: 1,27 mm pitch socket / U.FL
Överföringshastighet (luften): 28 800 bit/s (beroende på val av kryptering mm)
Matningsspänning: 3,8-5,5 VDC
Temperaturområde: -30°C – +70°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 20 g
Mått: 57 x 36 x 6,9 mm (H x L x D)
Uteffekt: 0,01-1 W
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

SATEL radiomoduler GPIO manual
SATEL-TR4/R4 integrationsguide
SATEL-TR4+ broschyr

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök