skip to Main Content

SATELLINE-M3-TR9 RF-Modul

En flexibel RF-modul färdig att använda på de amerikanska frekvenserna 902-928 MHz. Kompakta yttermått, låg vikt 20 g. En radiomodul som är avskärmad och redo för integration. Flexibla monteringsmöjligheter och anpassningsbar i större volymer.

Frekvenshoppande
Upp till 1 W uteffekt
Avstörd och lätt att integrera
Låg vikt

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: A001083 Kategori: Etikett:
SATELLINE-M3-TR9 är en flexibel radiomodul för frekvensband som används i Kanada och USA. Radiomodulen fungerar på det licensfria bandet 902-928 MHz och är designad för bästa möjliga okänslighet för störningar

Radiomodulen SATELLINE-M3-TR9 är Freewave och Intuicom-kompatibel och är en radiomodul som bygger på frekvenshoppande teknik för största möjliga okänslighet mot störningar vid användning på de fria frekvensbanden. Radiomodulen är godkänd och redo att användas i Kanada och USA. Godkännandeprocessen pågår för Australien.

Den kraftfulla radiomodulen är framtagen för integration, SATELLINE-M3-TR9 är en kompakt radiomodul med både sändare och mottagare. Radiomodulen är kompakt och lätt och har en mycket låg strömförbrukning. Radiomodulen är lämplig för olika användningsområden och passar snart sagt överallt tack vare dess låga vikt på 20 gram.

3.5-5.5 VDC
Antennkontakt
CMOS-UART
Låg vikt
Garanti
Störsaker

SATELLINE-M3-TR9 levereras utan kapsling i kretskortsformat, den har en RF-avskärmad design vilket underlättar integration och eventuella godkännanden av den slutliga utrustningen.

Radiomodul med frekvenshoppande teknik

Radiomodulen är framtagen för den nordamerikanska marknaden och den australienska, det finns goda möjligheter till kommunikation med andra tillverkares radiolösningar tack vare stödet för Freewave och Intuicoms radioprotokoll.

SATELLINE-M3-TR9 är anpassad för integration och modulens egenskaper har tagits fram baserat på SATELs långa erfarenhet av OEM-kunders önskemål. Radiomodulen har en rad egenskaper för enkel anpassning till olika applikationer och radiomodulen kan användas inom ett brett temperaturspann vilket gör att den passar i snart sagt alla väderförhållanden, från iskyla till ökenhetta. Radiomodulen kan snabbt programmeras om genom att skicka kommandon via radiomodulens gränssnitt. Radiomodulens låga energiförbrukning kan ytterligare optimeras genom att radion har ett energisparläge som gör att den kan ligga vilande och snabbt vakna upp när den behöver skicka data. Radiomodulen har en exceptionell vibrationstolerans och är ett utmärkt val för vibrerande eller mobila enheter. Radiomodulen har hela 1 W uteffekt vilket i kombination med en mycket känslig mottagare ger mycket god räckvidd. Radiomodulen kan kommunicera med hastigheter upp till 115200 bit/s.

SATELLINE-M3-TR9 är en del av den välkända SATELLINE-M3-modulfamiljen vilket gör att det går lätt att anpassa sin produkt för olika marknader.

Teknisk specifikation SATELLINE-M3-TR9
Frekvensområde: 902-928 MHz
Kanalområde: 26 MHz
Mottagarkänslighet: -109 dBm
Frekvenshopp 7 band, 15 patterns/band, 50-112 kanaler
Vibrationstolerans: 25 G upp till 2 kHz svängning
Gränssnitt: CMOS-UART
Gränssnittskontakt: 1,27 mm pitch socket / U.FL
Överföringshastighet (luften): 115 200 bit/s
Matningsspänning: 3,5-5,5 VDC
Temperaturområde: -40°C – +70°C
Antennkontakt: HIROSE U.FL
Kapsling: Ingen kapsling
Vikt: 20 g
Mått: 57 x 36 x 6,7 mm (H x L x D)
Uteffekt: 1 W
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Integrationsguide SATELLINE-M3

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök