skip to Main Content

Webshop och kundvagn

Nu kan du beställa många av våra produkter via vår hemsida och se priserna direkt för många av våra produkter. Initialt så är det produkter från Teltonika, Eldes samt antenner och antennkablar som presenteras med pris och vi har samtidigt sänkt priset på många av våra produkter för att vara konkurrenskraftiga på den allt mer globala marknaden.

Beställningar via webben!

Nu har du full tillgång till ett brett utbud av antenner, antennkablar och routrar. Vi öppnar för alla företagskunder att beställa och erbjuder förskottsbetalning eller betalning mot faktura initialt.

Snabba leveranser från vårt säkra lager

Vi har hundratals produkter i lager och tillgängliga för omgående leverans. Vårt lager är sedan i höstas inrymt i Nyköping hos en tredjepartslogistik som erbjuder hög tillgänglighet, vårt lager är bemannat alla vardagar och de flesta produkterna packas automatiskt av en packrobot. Lagret håller både en hög säkerhet (samma säkerhetsklass som många flygplatser) och har en bra leveranskapacitet. Vi erbjuder även tjänster som montering av expansionsmoduler i våra routrar, specialmärkningar och konfiguration mot en fast avgift per produkt. Hör av dig med dina önskemål!
Säkra och exakta leveranser

Uppdaterade villkor

I samband med att vi sänker våra priser har vi uppdaterat våra supportvillkor och vi är tydligare med att vi erbjuder support via mail. Är du osäker på vad som gäller dig, kontakta oss för att diskutera vidare.

Även våra försäljningsvillkor och retur och RMA-villkor är uppdaterade.

Välkommen med din beställning!

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök