skip to Main Content
Nu stundar snart juletider och många privatpersoner och företagare ser över sitt larmsystem. I samband med julhelgerna åker många till vänner och bekanta och då är tryggheten av att ha ett fungerande larmsystem ett viktigt inslag i julefriden. Trenden under 2009 har i besparingstider och lågkonjunktur varit att många sökt alternativa lösningar för övervakning av sina objekt.

Sådana alternativa lösningar är att användare själva tar ansvar för mottagning av larm vi egna, anställda och bekantas mobiltelefoner, något Induo sett öka kraftigt under 2009.

”Många har insett att om man avsätter ett par tusenlappar i ett övervakningssystem för hemmet, företaget eller fordonet så kan man övervaka vad som händer, få larm när strömmen bryts och även se direkt i mobiltelefonen vad som händer där larmet är installerat. Ett par tusenlappar är det många som vill lägga på en ökad säkerhet, särskilt med tanke på att den rörliga kostnaden är minimal. Under sommaren och hösten har vi sett en kraftigt ökad försäljning för våra larmprodukter. Många vill vara oberoende och själva sköta sin övervakning” menar Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

Induo har i huvudsak två produkter som används för övervakning av hem, kontor, fordon och lokaler. Bägge produkterna har inbyggd GSM modul och rörelsedetektor samt en integrerad batteribackup. Produkterna är snabbt installerade och idriftsatta. Genom en kompakt och flexibel konstruktion passar de i många olika situationer.

MMS kameran kan dagtid och nattetid ta bilder när den inbyggda rörelsedetektorn känner av en rörelse. En eller flera bilder skickas till de förutbestämda mottagarna som MMS eller e-post. MMS-larmet är mörkerseende och vid larm tar kameran upp till åtta bilder. MMS kameran levereras med två handburna sändare som används för aktivering av larmet eller som överfallslarm. Kameran kan även skicka bilder vid förutbestämda tidpunkter eller på begäran genom att en behörig telefon skickar ett SMS till kameran.

Dragon är en rörelsedetektor som monteras i tak eller på vägg. Vid rörelse i rummet skickar den SMS till alla personer på den aktuella larmlistan varefter den ringer upp personerna vilket ger möjlighet till medhörning samtidigt som ett telefonsamtal ger en extra säkerhet om SMS:et inte nått mottagaren.

Både MMS kameran och Dragon rörelsedetektor kan extrautrustas med extra rörelsedetektorer, passagebrytare eller extern larmknapp. De är lämpliga för övervakning av mindre lokaler, lager eller kontor, men de används även i bostäder och för tillfälliga eller mobila installationer så som i husbilar, husvagnar och i containers eller byggbaracker.

Såväl MMS kameran som Dragon rörelsedetektor distribueras via Elektroskandia där MMS kameran har E-nummer E6381395 Dragon rörelsedetektor har E6390904

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök