skip to Main Content

GSM modem uppgraderad kåpa.

Induo lanserar en uppdaterad version av GPRS/EDGE modemet Maestro Heritage. Modemet, som bland annat används för kommunikation med fordon, maskiner, passersystem, automationssystem i fastigheter och industri, samt i betalnings- och positioneringssystem, har uppdaterats med en kapsling bättre anpassad för krävande miljöer.

Den vidareutvecklade kapslingen har en förbättrad skyddskåpa över modemets 50-poliga expansionsport vilket minskar risken för att damm kommer in i enheten när ingen expansionsmodul är ansluten.

Maestro Heritage har en expansionsport för anslutning av externa moduler vilka kan innehålla olika funktioner, till exempel digitala I/O, Ethernet samt GPS. Tack vare dessa tilläggsmoduler eller expansionsmoduler, har modemet snabbt vunnit en trogen skara anhängare som uppskattar att en kommunikationsenhet, modemet, kan anpassas till olika situationer och applikationer. En annan uppskattad egenskap är att modemet kan ta emot kommandon via SMS för att utföra allehanda åtgärder.

”Tack vare funktionen SMS-AT kan hundratals olika kommandon utföras på distans” berättar Björn Moberg, Induos grundare och Produktansvarige. ”Genom ett SMS från en behörig mobiltelefon kan man få modemet att initiera en GPRS uppkoppling mot en server eller övervaka interna funktioner som spänningsmatning, täckning eller GPRS status. Vi har hjälpt många kunder med ändringar i konfigurationen på distans. Detta har förutom nöjda kunder även varit en tidsbesparing och därtill sparat miljön genom minskade resor” fortsätter Björn.

Maestro Heritage

Back To Top
×Close search
Sök