skip to Main Content

SATELs svenska generalagent Induo har i dagarna utsetts till en av de SATEL-representanter som kommer att sluttesta nästa generation radiomodem i praktiska fälttester. SATELLAR® från SATEL är ett radiomodem med Linux-operativsystem och TCP/IP-kommunikation kombinerat med möjligheten att fjärransluta till radiomodemsnätet via internet.

”Vi är självklart glada att SATEL utsett Induo och den svenska marknaden till en av de särskilt utvalda marknaderna där nästa generation radiomodem kommer att sluttestas innan den går i produktion. Vi har ett antal kunder i olika branscher som anmält intresse för att vara testpiloter för nästa generation modem” säger Björn Moberg, Induos grundare.

“Vi på SATEL är mycket stolta över SATELLAR® . Förutom att vi introducerat nya och oväntade egenskaper på radiomodemmarknaden, har vi även lyckats förbättra radioprestandan och därmed lyft radioegenskaperna till en ny nivå. Induo och den svenska marknaden är strategiskt viktiga för oss, att göra fälttester i Sverige är ett riktigt val och vi är glada över att så många kunder anmält intresse för att hjälpa oss med testerna.” kommenterar Tuomas Pitkänen, SATELs VD.

SATELLAR® beräknas leveransklar för den svenska marknaden under kvartal 3 2009.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök